mat
Idag ska jag servera 3-rätters med vinpaket till 10 personer. Tänkte att ni kanske vill veta vad vi serverar i restaurangen. Till Amuse-bouche får dom en skogssvampssoppa med kantarellduxell, jordärtskocksskum, seranoströssel och rödbetschips.
Till förrätt blir det smörstekt röding, norrländsk granpesto, mandelpotatispuré, bryntsmörpulver och musselveloute (sås).
Till varmrätt blir det grillad hängmörad biff, rotsaker, svampcremé, hemmagjorda pommes, bbq-majonäs och en madeirasås.
Till bjuddesert blir det vanilj- och tonkacrèmebrulee med rabarberkompott.
Till efterrätt blir det äppel- och fänkolssorbet, lakritsmarshmallows, rönnbär, havrecrunch, kolapopp, äppelpopcorn (görs med flytande kväve som flyter på tallriken).
Till allt det här serverar jag en noga utvald vinmeny :D
Så här ser biffvarmrätten ut. Jag känner mig riktigt stolt över min lilla pojke som komponerat ihop denna rätt!
Det coola är att det som gör svampcrémen så mörk är att det är bläckfisk-bläck i det!! :D
Jag sa ju att ni skulle få se hur julinformationen på hemsidan, som jag gjorde, ser ut. och här är den:
Vi ska lägga ut den på hemsidan imorron ;)
Jävlar i havet! Du vet att jag räknar med att bli bjuden på en sån där måltid när vi kommer upp? ;)
SVAR: Åh, det hade varit bäst! Men vad säger du om att ta en lunch där imorgon?? ;D (där som i Panelen)