Update.

Bananglassen var jättegod, och nyttig är den! Kommer bli min sötsugsstoppare i framtiden. Om ni också vill göra glassen är allt ni behöver några bananer, skär dem i 1 cm tjocka skivor. Lägg dessa i frysen, mitt var genomfruset efter ca 4 timmar. Lägg i en matberedare och mixa tills det har fått en glassig konsistens. Ha lite tålamod, för mitt blev bara små frusna bitar först. Men rör bara om med en slickepot och låt det tina lite och mixa sedan igen. Jag serverade med hackade hasselnötter och lite kakao, muy bien! (Till och med kocken gav det godkänt)Blev en riktig banan-dag idag, haha. Men det är alltid roligt att lära sig nya, nyttiga, enkla och framförallt goda recept!



En härlig promenad i vinterluften!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0