Smärta!

Aj aj aj, vaknade med en hemsk smärta i höger sida av munnen. Det är visdomstanden som krånglar. Kinden är svullen och jag kan inte tugga. Tur att jag är ledig idag, hade varit jobbigt att behöva arbeta när jag har så ont. Men nu har jag tagit två panodil och en ibumetin och det känns lite bättre. Nu gör det bara ont då jag tuggar och gapar.

Har suttit och skrivit en önskelista för jul och födelsedag och kom på riktigt bra grejer, mest av allt vill jag ha en ny telefon, eller i alla fall pengabidrag så jag kan köpa en själv. Men har kommit på en massa andra saker som jag också behöver vill ha.

Har nyss pratat länge i telefon med gullungen Hanna. Längtar tills jag kommer hem den 16:e så vi kan träffas och ha en massa kul! :D Nu ser jag på One tree hill, sen ska jag slå på sista avsnittet av desperate housewifes säsong 7!


Bjuder på en galen bild på mig och Hanna för några år sedan.


Och en lite finare från balen förra året!


Tar med mig snö hem!
















Haha, känns som att jag bara lägger upp en massa bilder på julen. Men det är ju snart dags, och jag älskar julen, så ni får passa på att njuta... eller lida, mig kvittar det! Här är det faktiskt en massa snö, så om det inte har kommit någon i Boden till jul packar jag ner lite i resväskan! :D


29 November

Godmörron! Igår gjorde jag en massa saker så hann inte uppdatera bloggen. Vi hade tvättid och mellan maskinerna åkte vi till samhället och köpte en julgran och massa julgranspumlor. Har pyntat den igår och idag, men den är fortfarande inte riktigt klar eftersom jag inte hade mer snöre till pumlorna. Men jag kanske tar en bild så får ni se hur det ser ut för tillfället. Efter tvätten var klar jobbade jag kväll på hatten och vi hade faktiskt ganska många gäster vilket var roligt!

En tanke. Jag har märkt att jag sover typ exakt i framstupa sidoläge. Och det måste ju vara den ultimata sovställningen. För jag menar om jag skulle svimma eller spy i sömnen så skulle jag inte kvävas. Tummen upp!


Lite roligt att det stod "medvetslöst barn i framstupa sidoläge" som beskrivning av bilden, och jag kan nog hålla med att jag sover som ett medvetslöst barn. Somnar fort och sover hårt!


Den perfekta dagen.

Halopp! Idag har varit en riktigt bra dag, och den är inte slut än. Jag jobbade från halv åtta till tolv. Alexander var/är ledig så då åkte vi in till samhället och handlade lite julpyssel. Vi har satt upp en julstjärna i köksfönstret, planterat en röd julstjärna i en kruka och byggt ett pepparkakshus! Vi köpte ett färdigt kitt, men satte ihop och pyntade det alldeles själva.






Vi har nyss ätit en god förrätt och nu väntar vi på att själva varmrätten ska bli klar.


Kvällen erbjuder sedan Vem kan slå filip och fredrik, lite smash bros på Wii och kanske Captain america the first avenger om tiden räcker till. En helt perfekt dag med andra ord! puss.


Upp som en sol och ner som en pannkaka

Igår jobbade jag från morgon till kväll, så det blev inte mycket uppdatering här inte! Idag ska jag också jobba länge, men börjar nog mest troligt inte förrän klockan tre. Innan dess ska jag duscha och fixa mig, stryka skjortan och äta lunch. Det borde jag väl hinna? Hoppas det iaf. Just nu håller vi på med julbord på jobbet, och ni skulle bara veta hur fint och gott det blir, folk är helt överlyckliga när dom åker därifrån.
Såg jag att dom visar harry potter på 6:an nu, så jag ska nog kika lite på det innan jag tar tag i saker och ting. puss.


Vet inte vad jag ska säga förutom... hehe!

En biff- och nudelwook senare känns allt bra! Ser fortfarande Criminal minds, detta är ett lite äldre avsnitt. Tycker bättre om dom för då är Gideon med, han är bra! Ska snart koka en kopp té, väntar bara på att Alexander ska komma hem från jobbet. Vi har ingen vattenkokare så jag kokar i en gryta. På något vis smakar det bättre då, mer äkta på något sätt. Fast hade inte sagt nej om jag fick en vattenkokare i julklapp, hehe. ;)

Alltså är jag lat eller vad! Här har jag en dator framför mig men jag orkar inte böja mig fram och starta den så jag skriver det här från iPoden istället, även fast det är mycket krångligare.
Höjden av lathet. x)



Ja det där var tider det! (bjuder alltid på en random bild när jag skriver från iPoden)


Kul jul

Hej hopp! Idag har jag julpysslat hela dagen. Började med att pyssla på jobbet då jag slog in fake-paket till julgranen på Silver lodge och sedan gjorde en massa apelsin med nejlikor-prydnader. När jag kom hem var jag fortfarande pysselsugen så jag åkte till affären och handlade lite julsaker. Nu har julmyset uppdaterats här hemma:











Var inspirerad av Bryggargatan när jag gjorde blomman i syltburken, tycker det är så himla gulligt! Kommer bli ännu finare då hyasinten slår ut! Sen så måste man ju bara ha ett kalenderljus så man kan ränka ner dagarna fram till jul (och ledigheten). Nu doftar det underbart av apelsinerna och nejlikorna, har bara lite ont i tummen av att trycka på de vassa nejlikorna, haha. Just nu kollar jag på Criminal minds, tycker den serien är riktigt bra. Har börjat ledsna lite på alla csi eftersom dom är så otroligt overkliga i sina utredningar. OJ har ju fan inte ätit middag än, har varit helt uppslukad av pysslandet. Dags att bege sig till köket! ;)


Är ni kåta?

Äntligen hemma. Slutade jobba kring halv tolv, men jag stannade kvar efter att jag stämplat ut för att se när Alex och Peter gjorde en pepparkaks-kåta! Haha. Tog några bilder men dom är på Alexanders mobil så kan kanske lägga upp dem imorgon. Den blev i alla fall riktigt söt! :D Nu ska jag hoppa i säng! Imorgon består arbetet av att julpynta, inte helt fel att göra det och få betalt! ;) Uppdaterar mer imorgon bitti om jag hinner. Puss


23 November

Oj så skönt. Vaknade klockan 8.20, tog på mig träningskläder, slängde i mig en kiwi och några nötter och åkte iväg till gymmet! Körde efter Biran Blue's träningsprogram till Jenni Farley och jag måste säga att det var verkligen effektivt. Kändes som att jag skulle svimma då jag var klar och ändå hade jag bara kört i 45 min. Och 45 min om dagen hinner de flesta med, i alla fall varannan dag. Dessutom var det kombinerad konditionsträning och styrke. Men man gjorde styrkeövningarna utan vila så då blev det konditionsträning hela tiden = jobbigt hela tiden, pulsen var mycket hög, haha. Så nu sitter jag framför tvn och äter kesella med bär och ett ägg medan jag tittar på Grey's anatomi. Perfekt start på dagen! :D

Idag fyller Elias 11 år! Tyvärr är jag inte hemma så jag kan fira honom. Men får ta igen det under jul-ledigheten!
GRATTIS ELIAS, puss puss! <3


Bekännelser.

Jag måste göra en bekännelse. Jag har inte varit duktig alls de senaste veckorna. Har inte tränat mer än att jag har gått till jobbet nästan varje dag (inte för att det är dåligt eftersom det är ca 30 minuters promenad och uppförsbacke, men iaf man måste ju styrketräna också). Sen har jag fuskat lite med att smaka en och annan chokladtryffel på jobbet osv. MEN, nu blir det andra bullar! Har nämligen kollat på Jwoww's hemsida och hon som har tränat till sig en så snygg kropp motiverar mig verkligen. Och hennes personliga tränare lägger ut träningstips på hemsidan och detta ska jag göra det första jag gör imorgon bitti! Följt av en promenad hem från gymmet på hatten (eftersom jag kan åka dit med Alexander), följt av en promenad tillbaka när jag ska börja jobba! :D Känns bra! Känner mig peppad! Så nu ska jag hoppa i säng så jag orkar upp samtidigt som Alexander, puss.


Tips till knustorra händer!




Det här är mina absouluta favoriter när det kommer till återfuktning av händer. Och vad kan vara en bättre investering än en handkräm i dessa (snart)vintertider. Apolivas handkräm köpte jag på det vanliga (statligt ägda) apoteket och neutrogenas köpte jag på kronans droghandel. Båda kostade kring 32kr, så förutom att de är bra är dom mycket prisvärda. Finns ingenting värre än när man har en handkräm som bara smetar omkring på händerna utan att göra någon nytta. Båda dom här sugs snabbt in i huden och man känner att de börjar mjuka upp händerna på en gång! De har dessutom diskreta dofter. Visst kan det vara kul att ha handkrämer som luktar kiwi, kokosnöt, jordgubbar osv. men ju mer det doftar desto större blir risken att man tillslut ledsnar på doften. Men med dom här så finns inte den risken, det luktar bara fräsht.



Det här är ett exempel på en handkräm som jag verkligen inte gillar. Istället för att återfukta känns det som att den gör så att det svider på händerna och den smetar bara omkring. Den luktar dessutom så mycket granatäpple att jag tillslut var tvungen att slänga bort den, haha. Så mitt tips är att inte köpa denna, men dom två andra! :D


22 November

Har börjat julpynta lite smått (och då menar jag smått för jag har inte så mycket pynt än så länge). Har börjat med köksbordet och matsalsbordet. Det känns som att vi måste ju ha lite julgrejer framme eftersom det är första advent redan på söndag, mysigt! :D





21 November

Yes! Älskar när man slår på tvn och det är i slutet på extreme home makeover så man får se hur det blev på en gång. Tycker att det programmet är så drygt att titta på i övrigt. Kanske kan vara kul någon gång, men för det mesta inte. Och ibland så har man tittat i en hel timme och så blir huset inte ens klart?! Så har man slösat en timme av sitt liv. Kul.

Alexander kommer hem klockan två och då ska vi äta kycklingsallad, mums!


*Crunch*

Har haft en riktigt mysig filmkväll med älsklingen! Han kom hem med en kasse full av godsaker. Mina favvogodisar, pepsi max och crunchos. Var första gången vi provade crunchos och dom var faktiskt riktigt goda, trots att jag vill kasta något i tvn varje gång jag ser reklamen. Hur troligt är det att alla i en familj har olika dialekt??!?! bah.



Jag <3 myskvällar!


När man talar om trollen.

När jag vaknade idag var det asfalt framme på gatorna och jag önskade mig snö. Nu när jag tittar ut så ligger det snö på gatorna! yeey :D Det blir så mycket ljusare ute, men med snö så kommer också snödrivor. Så jag kommer inte kunna springa ner i diket när det kommer en bil för att dom inte ska köra på mig. Så jag måste införskaffa en reflexväst eller något liknande så att jag syns!


20 November

Go'morron! Eller eftermiddag om ni nu vill det. Har precis tryckt i mig en riktigt god tunnbrödrulle, håller på att dö så mätt är jag. Får nästan lite dåligt samvete. Här sitter jag och mår dåligt för att jag ätit för mycket medan vissa inte har något alls. It's a sick world.

Men men. Jobbade till 03.00 igår, vi sålde mycket i baren utan att det blev dålig stämning, var riktigt roligt! Och idag är jag ledig, så ska bara slappa, spela xbox, ev. träna och se på film :D Känner att mitt humör är på topp idag, och bara för att jag vill att ni också ska vara glada bjuder jag på detta från family guy, det är gammalt men det är mitt favoritklipp!





Förresten! Helt galet att det inte är någon snö ännu, det är ju bara ca en månad kvar till jul. Jag gillar inte när det är kallt och ingen snö :(


19 November

Hola! Ketal? Här borta är det i alla fall fin fint! Jobbade länge igår för det var hårt tryck i baren efter middagen. Men det är skönt att jag bara jobbar kvällar så jag kunde sova ut idag.
Ikväll ska det komma en trubadur på à la carten, vi har ett sällskap på 20p som har förbokat 3-rätters. Sen får vi se om några från samhället också droppar in. Imorgon är jag ledig, så då blir det förhoppningsvis lite mys här hemma. Börjar klockan fem idag så ska spela lite Dragon age tills dess, hehe. Tschüss!


Fa Kin Su Pah!

Idag har jag skrivkramp, så jag bjuder på en rolig sak istället. Enjoy!


(Hoppas inga kineser där ute tar illa upp, hehe.)


I'm dreaming of a white christmas

Hihi. Hittade en jättefin plastjulgran med lampor som skulle passa fint i vardagsrummet och en grangirlang-ljusslinga som jag vill sätta upp på balkongen! Det kommer kosta 900kr sammanlagt, ska höra med Alexander om han vill betala hälften, skulle bli så mysigt! :D Nu behöver det bara komma lite snö, för jag tycker att det är mysigt när det är vitt på marken. Annars är det ju så mörkt ute redan vid tre-fyra tiden.

Börjar jobba klockan 18 ikväll, och ikväll ska jag inte vara ensam servitris, känns skönt! Känner hur träningsvärken kommer krypande, men den är inte så farlig som jag trodde. Kommer nog kännas värre imorron. Har dock fortfarande jävligt ont i handleden. Måste tejpa den lite innan jag går till jobbet, så jag kan lyfta tallrikarna x)


17 November

Give me this phone now!


 


Åh, om jag bara hade råd så skulle jag köpa den här, hörlurarna följer med också. Min lilla kinesmobil är så ful, och hållbar. För hade den gått sönder så måste jag ju köpa en ny. Men den klarar att falla i backen från höga höjder hur många gånger som helst. (inte för att jag har gjort det med flit, men ibland faller den ur jackfickan, soffan, hyllan osv. heh)
 


Drink gainomax instead.

Herre. Min. Gud. Jag har nog bara varit så här trött en gång förut, och det var då jag var på bodypump. Kickboxning var mycket roligt, men oj oj oj vad slut man blir. Har ont i hela kroppen, kan knappt skriva det här på datorn utan att händerna skakar. Tror att jag har stukat handleden också. Känns i alla fall skönt att ha dödat kroppen lite, det var ett tag sedan. Kommer bara vara mindre roligt imorron då jag tappar tallriken på en gäst. Haha. Nu är inte mina händer kapabla att skriva mer, puss.


Kick-ass!

Fyyy faaan va gott! Jag L.O.V.E. french hot dog. Med endast 30 kr gick jag in på Shell och hoppades att en meny inte skulle vara dyrare. 27 kr, det var ett tecken! Fyllde den med Jonn's söt-starka senap (den bästa som finns!), ketchup och frenchdressing. Den ultimata kombon. Om ni inte har prövat den än så tycker jag att ni ska göra nu! Var tvungen att skynda iväg på ett personalmöte så jag hann inte äta någon lunch, därför lockade Shell-skylten lite extra! Speciellt eftersom jag typ sprang till Hatten, har nog aldrig svettats så mycket in my life. Ska göra ordentlig middag om en stund. Blir nog bönsallad. Sen klockan sju ska jag kickboxas. Blir nice!

Såg just på project runway och en kille där sa ett roligt uttryck "Thank you more than life". Ursäkta? Vad menas med det egentligen. Tack mer än livet...?


16 November

Godmorgon! Detta är min lediga dag, tra-la-la-la-la! Och gårdagen gick bra, så från och med nu ska jag sluta vara nervös. :D
Jag har ett i-landsproblem. Jag gillar att ha toalettpappret på själva toarullsgrejshållaren som sitter på väggen. Men Alexander tycker om att ta lös den varje gång och sedan ställer han den på tvättkorgen eller tvättstället. Så när jag kommer så sätter jag tillbaka den i hållaren och när han kommer tar han lös den. Gaah, ich blir galen! Överväger starkt att limma fast rullen.

Aja, idag ska jag förhoppningsvis på kickboxning! Hihi, hoppas att antingen Alexander eller Peter är lediga ikväll så jag har någon att sparra emot. Har hört att man blir helt slut och jag vill verkligen bli det! Sen hoppas jag på att vi ska kunna se lite film och ha en myskväll. Om inte så ska jag spela Dragon Age!


15 November

Godmorgon! Gårdagen gick bra, så nu är jag inte lika nervös längre. Men ändå känns det inte helt okej än, för kasan fungerar inte som den ska... Men om dom hinner fixa det idag kommer det nog inte vara några problem. Annars idag ska jag försöka hinna iväg och träna lite styrketräning. Sen händer det nog inte nå mer roligt, tyvärr.


Kesoplättar

Idag prövade jag något nytt till lunch, hittade nämligen ett recept på kesoplättar på tasteline! Och det var riktigt gott. Jag hade bara jordgubbssylt, men jag tror att lingonsylt hade passat bättre. 

1 liten burk keso, ev kryddad
2 ägg
3 msk vetemjöl
salt, svartpeppar
2 tsk olja till stekning

Rör samman allt, låt blandningen stå 30-45 min.
Stek som plättar i fettet.



Dock blev inte mina så här fina, fattar inte hur dom gjorde. Men det blev ju gott iaf :D

14 November

Gud, jag har blivit helt förälskad i kesella och bär! Kan längta efter det när jag går och lägger mig och blir helt överlycklig då jag vaknar och det är dags för frulle. Det enda som är synd är att jag inte hittar någon större burk än en med bara 2dl som räcker ca två frukostar.

Nu har min älskade pojkvän kommit hem igen och titta vad gullig min sötnos är, han köpte den här fina ljuslyktan till mig.
"en blomma till min blomma". Puss på dig babe<3



Huvva, är alldeles nervös inför ikväll. Eftersom allt är nytt, jag inte har fått lära mig precis allt och så ska jag jobba helt själv ikväll. Jag tror att det inte kommer vara några problem. Men jag blir alltid jättenervös när jag ska göra något nytt. Jag raporterar om jag fick sparken, haha ;)


mjaaow.

Ser på "vem kan slå filip och fredrik". Måste säga att jag verkligen ogillar deras attityd. Så fort de förlorar en utmaning blir dom sura och otrevliga och tror att dom kan bete sig hur som helst. Och så säger de alltid olämpliga saker utan att verka fatta det själv. Och så förlorar dom typ aldrig?! Jag blir galeeeeeeeeeeeen. Hade gärna varit med själv och spöat dom.

22.15 ska jag se en ny serie som börjar på ettan. Paradox heter den, verkar riktigt spännande. Handlar om att ett team inom polisen får en blick in i framtiden och försöker på så sätt förhindra katastrofer som ännu inte har ägt rum.

 Äntligen känns den inte som att vi betalar tv-licensen i onödan. hehe. ;)


 


13 November

Hello! Idag har jag jobbat på Hatten fram tills nu, så därför har jag inte hunnit blogga någonting. Vi har städat och fyllt upp baren inför à la carten som börjar imorron kväll. Har även lärt mig det nya kassa-systemet (någorlunda iaf). Blir spännande att se hur många som dyker upp. Och ska bli spännande att prata engelska eftersom det mest troligt är biltestare som kommer.

Nu ska jag berätta en rolig/hemsk sak som jag inte har velat säga tidigare eftersom man inte vet vem som läser. Alexander åkte ju hem till Boden i fredags och jag stannade som ni vet kvar här. Då jag skulle åka iväg till Robert och Sofia på kvällen på fredagen hittar jag inte nyckeln. Jag söker igenom hela jävla lägenheten, men hittar ingenting. Förstår vad som kan ha hänt. Ber till gud att det inte är så. Ringer Alexander och han bekräftar det jag anade. Han har tagit med sig allanycklar....... Men eftersom jag redan hade planer så var jag tvungen att lämna dörren olåst. Och idag jobbade jag ju så fick lämna då också. Men här i Arjeplog är folk så ärliga att allt var kvar! Men jag är så paranoid så jag har haft en ganska hemsk klump i magen dom här dagarna. Tur att Alexander kommer imorron och tur att jag inte ska någonstans. :D

Ikväll ska jag bara ta det lugnt framför tvn. Just nu kollar jag på Arga snickaren. Det roliga är att han är mer psykolog än snickare. Snart ska jag koka ihop en kycklingwook också. GooOOOtttTTtt.


you deserve it.

Jaha. Då var vi här igen. Ännu en skräckfilm senare. Ser inte så ofta på skräckisar. Men av någon anledning så råkar jag alltid se dom när jag ska sova själv sen. Kul. Ännu roligare är att när man kommer hem och hoppas på att det ska vara något roligt på tv, så som The big bang theory, 2 1/2 men etc. så är det istället the grudge 2. yeey. Såg nämligen filmen hos Carro istället, och trots att filmen var förskräckligt hemsk, hade vi mycket trevligt. Tror dock att jag väljer en komedi nästa gång! :D Jag räddar den här kvällen med att lägga mig i sängen och se på bleach tills jag slocknar med hörlurarna i öronen. PUSS.


Nice monsters and scary sprites

Lyxar till det med en grandiosa Gudfadernpizza. Orkar inte laga middag ikväll och min private chef är ju borta. Sen kommer Carro och kanske någon till och så ska vi se på "Så mycket bättre" och skräckfilm, the Crazies, vi får se om den är bra. (Och om jag kan sova sen...).


 


12 November

Guten morgen! Blev inbjuden på vinkväll med idol och singstar igår hos Sofia och Robert. Därför uppdaterades det inte mer igår kväll. Vi hade i alla fall mycket trevligt och sjöng som tokiga och jag tror att vi drack en flaska vin var xD Så idag känner jag mig inte helt kry på att Zumba som egentligen var planerat. Vilar istället upp mig så jag orkar göra något kul ikväll.
Just nu kollar jag på en tonårsfilm från 1984 som heter födelsedagen. Handlingen är typisk, halvtöntig tjej gillar cool kille osv. Men den är ändå rolig. Sen ska jag se vad jag kan koka ihop till lunch!


sdjigvbklråböyphlaö'lvkjfdkwlpådbkrldwågn

Den här kvällen ska jag göra mig en tjänst och bara gå och lägga mig. Vi hörs imorron! puss.

Game night

Eftersom jag har gjort alla sysslor färdigt här hemma (städat, diskat, tvättat, handlat) så är detta en slappardag! Den spenderar jag med att spela Dragon age och se på Bleach. Ska laga fiskpinnar till middag, mums! Alexander har nämligen lärt mig göra en jättegod hemmagjord remouladsås :D


Jag fullkomligt älskar den här introlåten på spelet! Hon sjunger så vackert. Synd att folk inte sjunger så här nu för tiden (i alla fall inte i Sverige).


11/11-11, kl. 11.11

Detta är en historisk tid och även fast jag inte har någon vettigt att säga för tillfället, ville jag bara göra ett inlägg just den här tiden! Vissa tror att det kommer att hända en massa hemska saker nu, men det tror jag inte på :D


Sleeping beauty.

Nu ska jag sova sött, natti natt!


Det smakar som kyckling.

Vad tycker ni? Jag tycker att det ser jävligt bra ut! Notera att det faktiskt är jag som har kokat ihop det och inte kocken! Palsternacka, rödlök, vitlök och fina nyplockade (Innan frosten kom såklart.) morötter från Alexanders trädgårdsland. Detta blandades sedan ihop med couscous och ruccola. Allt serverades sedan med en fetaoströra till! :D


Nytt och fräsht.

Så här såg det ut i köket innan dom tapetserade och jag satte upp de nya gardinerna.




Och så här ser det ut nu :D (Har vänt på mattan, två i en!)




Så här ser tapeten ut på nära håll.


I like it!


Desperat hemmafru.

Det börjar dra ihop sig. Snart måste jag tvätta. Vet inte när jag blev hemmafru, det bara hände. Det började med att jag lagade lite middagar, sen städade jag också och nu tvättar jag. Jag har heltidsjobb här hemma men inte får man betalt. 
I didn't sign up for this shit!

Nåväl. Fick en god lunch idag. Värmde en jättegod lammgryta och gjorde en vitlökssås till, världens enklaste sås men mycket god. Turkisk yoghurt, olivolja, lite flytande Akaciahonung, salt, peppar, KLART. Om man tillsätter lite riven gurka som man låtit riva av blir det en god tzatziki! ;D

Jag önskar att jag var lite mer som Bear Grylls. För när det kommer till kritan skulle man inte överleva länge om man hamnade i skogen bara för att man är duktig på att städa eller kan räkna matte. Han klarar ju fan allt. Synd att han inte håller kurser i sverige. Då hade man kanske gått.


eller kanske inte....


VIKTIGT MED PROTEINER GOTT FOLK!


woop coop

Utvilad som jag är beger jag mig till coop för att fylla på kylskåpet!


Upp som en sol och ner som en pannkaka!

Skjutsade just Alexander till jobbet. Det bästa med det är att jag kan krypa ner i sängen och sova två timmar till! Ville bara säga det, natti :D


Boy you got my heartbeat runnin' away.

Såg det här på tv idag då jag städade. Vilken hyperaktiv unge! Men jag tyckte att hon var riktigt duktig och vad kul att hon fick sin dröm uppfylld, att träffa Nicki Minaj.





Blubb.

KLAR! Det tog en jäkla lång tid. Gjorde iofs en paus på ca 1,5h och åkte och tränade lite styrketräning med Peter. Men det tog ändå lång tid att städa. Men nu är det äntligen färdigt och den här känslan av rent känns mycket bra! Nu väntar jag på att Alexander ska komma hem med lite ketchup så vi kan göra korv :) Ikväll blir det mest att ta det lugnt, den här dagen har sugit musten ur mig.

Kommer ni ihåg min fina Azalea?




Så här ser den ut efter att jag har lämnat den i Alexanders vård medan jag var i Boden.



:(


9 November

ÅH, skönt att vara hemma igen så att jag kan falla tillbaka i mina vanliga matrutiner. Började dagen med lite naturell lättkesella med ekologiska bär och 12 nötter på sidan om. En frukost från isodieten som jag gillar! Har dock bestämt att isodieten är hemsk om man följer den slaviskt. Jag gillar den där lilla finncrispen till téet på kvällen och en liten klick lättcrèmefraichesås till laxen osv. Men i den dieten måste man ta bort allt sådant. Så jag försöker äta som jag gjorde förut, mindre ris, pasta potatis etc. mer grönsaker, fisk, kött och kyckling. Och ibland kollar jag i boken, för vissa recept är goda och frukostarna och mellanmålen gillar jag :D



Idag är det städdag. Flyttade tvätt-tiden till imorron istället. Hade aldrig pallat att göra båda sakerna samma dag. Ska städariktigt ordentligt idag istället: diska, damma, dammsuga och skura. Kommer säkert ta en väldigt lång tid så det är väl bäst att jag börjar nu om jag vill vara klar till middagen. Later bitches.


8 November

Hoppsan! Nu var det några dagar sedan det uppdaterades här! Men jag hade ju glömt bort att jag skulle jobba hela måndagen och idag också. Allt har gått mycket bra, väldigt trevliga gäster. Gjorde dock världens sämsta sko-val. Råkade ta ett par med ganska hög klack som jag struttade runt på i ca 15 timmar.... Nu känns det som om mina fötter består av glassplitter.

Nu har de tapetserat om i köket, målat garderobsluckorna i sovrummet och målat taket på toaletten! Blev mycket fint. Men tyvärr ser det ju ut som ett helvete nu när dom har varit här. Och vem ska ta hand om det om inte jag, på min lediga dag imorron. Plus att jag ska tvätta. Roligare kan man ju inte få! Men ska i alla fall börja med att ta en sovmorgon. (men inte längre än till tio för då börjar tvätt-tiden). Sedan blir det väl att försöka ta sig iväg till affären och uppdatera mat förrådet. Hmm... tycker inte att den här dagen låter så "ledig" längre. Men men, om jag är duktig imorron blir det skönt att slappa på torsdag. :D

Nä nu är jag helt slut. Ska nog hoppa i säng strax så jag kan sova riktigt länge. Puss.


4 November

Goddagens! Hade en mycket trevlig filmkväll igår med brudarna. Vi lyckades faktiskt få ihop alla fyra, vilket inte händer så ofta nu när jag inte bor hemma, hanna jobbar och lisa och jessica går i skolan. Vi såg Insidious för vi ville bli rädda, och jag måste säga att den gjorde verkligen jobbet! Det var inte en typisk skräckfilm där folk inte vill inse vad det är som händer. Utan de försökte faktiskt göra något åt saken. Det gillade jag.

Är helt ÖVERLYCKLIG att jag lyckades fixa en biljett till farmen! Det var helt slutsålt, men någon måste ha struntat att hämta ut sin biljett. För efter tolvtiden igår kväll fanns det biljetter och när jag bokat en var det slutsålt igen. TUR MAN HAR!

Ikväll kommer Alexander till Boden, så jag ska hampis och hälsa på katterna och Annette (och Alexander såklart). Sen imorron blir det förberedelser för feeeeeeeeeeest!!!! mwihihihihiihi. Så jag kommer nog inte uppdatera förrän på måndag nästa gång. För på söndag ska jag åka bil till arjeplog och sedan jobba hela dagen. så PUSSSSS och



Happy halloween!


3 November

Hej hej, hemskt mycket hej! Ibland blir man bara helt slut när man ska sätta sig vid datorn och skriva. Och så var det igår. Men idag är jag mer alert!

Kan ju börja med att samanfatta gårdagen. Först åkte jag till Sanna och kollade på hennes nya lägenhet som hon delar med en kompis. Dom hade verkligen jättefint! Riktigt ljust och fint i vardagsrummet med högt i tak. Det var riktigt roligt att vara med Sanna också, måste träffa henne oftare då jag är hemma :) Sanna började jobba klockan ett så åkte jag vidare mot försvarsmuséet med Elias. Väl där kikade vi på massa saker, en pansarvagn, helikopter och olika vapen. Vi gick också en tipsrunda och fick alla rätt. Eftersom det är höstlovsvecka och halloween hade de också en spökkällare som man fick gå ner i. Man gick ner för en trång trappa uthuggen i sten. Väl där nere fick vi en lykta av en man som sa att vi skulle leta efter en diamant och öppna alla dörrar. Sedan stängde han in oss i en mörk och smal korridor med bara lyktan som lyse. Elias öppnar den första dörren och en gasklädd monsterman faller ut på honom. Holy shit! Vid det är laget är jag fullkomligt livrädd, hatar att bli överraskad och det kändes som att någon skulle hoppa fram bakom en dörr när som helst.  Men det var ju jag som skulle vara den modiga vuxna personen så jag följde efter Elias i den mörka korridoren. Men när vi sedan såg en blodig sak i dörrspringan och en hand som slöt sig kring dörrkarmen längre fram sa Elias "jag vet inte om jag pallar att gå längre" och jag (överlycklig) "nej men duu det är helt lugnt, vi kan gå om du vill? ska vi gå???!?!?" HAHA. Det var typ jag som inte pallade mer. Men vi hade en trevlig dag allt som allt :D
Sedan åkte vi till mormor och morfar och åt lasagne, jättegott! Avslutade kvällen med handbollsträning och lite tv.

Det var gårdagen det. Idag har jag gått en promenad, hjälpt till att städa lite här hemma hos mamma och pappa och nu tar jag det bara lugnt. Jag ska på handbollstränign om någon timme. Men det är efter det som det blir kul! För då ska jag till Hanna och äta middag med brudarna, sen blir det Insidious. Ooh, spooky. (Jag gillar att bli skrämd på tv, inte i verkligheten när man kan bli skrämd från vilket håll som helst).



(Hade tänkt lägga upp en bild, men när jag såg vilka bilder som fanns ångrade jag mig)


.

Jag har tyvärr inte orkat blogga idag. Men imorron ska jag uppdatera lite om vad som hände igår. puss.

Exhausted

Oj oj oj, nu är jag helt slut. Blev ett riktigt hård träningspass ikväll, men roligt var det! Planerna för morgondagen ser ut så här:
Ska först till Sanna och kolla på hennes nya lägga. Sen blir det försvarsmuséet med Elias och efter det träning!

På torsdag kväll hade jag gärna sett på film med brudarna. Passar det för er? :D




blöh.

Var riktigt duktig idag efter promenaden och tömde skrivbordslådorna och en garderob i mitt gamla rum, som nu Simon ska få. Har en massa skit som jag samlat på mig under åren. Men ändå vill jag inte slänga det, men samtidigt har jag ingenstans att förvara det. Suck, känner mig som en medlem av extrema samlare. Så jag har verkligen försökt slänga saker och inse att jag faktsikt aldrig kommer sakna dom.


Har kanske inte riktigt så här mycket grejer. Men ibland känns det så.



Såg i tidningen att försvarsmuséet har en utställning, "Rädda historien"och spökkällare, i veckan. Så på torsdag ska jag och Elias dit! Har aldrig varit där så det ska bli roligt :D

Nu ska jag ta en liten tupplur innan det blir middag och sedan löpning/handboll.


1 November

Sitter här och funderar hur länge en promenad räknas som en morgonpromenad? Var tvungen att slänga i mig lite nötter och en makrill-macka när jag vaknade. Så nu väntar jag bara en liten stund innan jag går, vill ju inte få mjälthugg. Tittar på En plats på landet under tiden. Det programmet är ju hur mysigt som helst. Får mig att vilja köpa ett litet hus med stråtak och vacker utsikt, right now!


RSS 2.0