Shekh ma shieraki - My sun and stars

 
Sitter i soffan med familjen. Vi ska alldeles strax slå på Lord of the rings i Blu Ray. Det var år och dar sedan jag såg den filmen, men har nog sett den kring 30 gånger innan. Hade den på VHS precis då den kom ut, så jag slog på den varje kväll innan jag skulle sova. Till slut kunde jag de flesta repliker utantill. Dock kollade jag inte så mycket att jag lärde mig alviska, tyvärr. Hade varit sjukt coolt att kunna. Nu vill jag lära mig Dothrakiernas språk. Det är så grovt och vackert på samma gång. Älskar att det inte finns ett ord för "tack" på deras språk. Beskriver väl ganska bra hur dom är, mot andra och varandra, haha. Jag pratar om Game of thrones om någon där ute nu skulle ha missat denna underbara serie.
Är helt slut efter idag. Åkte till ikea kl. 8.00 i morse och kom hem vid 18.00. Handlade inte så mycket, bara en stor ikeapåse med smått och gott. Carro och Jenny handlade desto mer! Men trots att vi var där inne i 6 timmar gick det ovanligt fort och jag blev inte less och jag hade väldigt trevligt. Nu ska jag försöka hålla mig vaken genom hela filmen.
 

Torsdag

Go'morron! Idag är jag uppe tidigt. Vi gick och la oss redan vid 22, så var riktigt utvilad då jag vaknade 8.30. Dagen kommer bli riktigt lång idag. Ska bara strosa omkring här hemma fram till klockan fyra, då ska vi äta middag (Ska göra laxfiléer i ugn med gräslöksphiladelphia) sen dra iväg till gymmet. Efter det ska jag åka till Boden med Carro och Jenny, och imorgon bitti drar vi vidare till IKEA över dagen! Sen spenderar jag kvällen med familjen, mys! Är helt slut i kroppen efter kickboxningen igår, kan knappt skriva detta utan att skaka i armarna. Nu ska jag mumsa i mig lite frukost.
 
 

Vardag

Hej hej! Oregano var stängt igår. Dom håller tydligen på att byta lokal, till en större på hörnet där Gabriella låg förut. Blir nog riktigt fint! Så vi tog en sväng till Arctic thai istället. Dom har supergod mat! Speciellt Satay Gai (tror jag att den heter). Det är kycklingspett, som är jättesaftiga, med jordnötssås och ris. Kunde inte bli en mer perfekt avslutning på de två onyttiga veckor som gått. Nu är jag tillbaka i Arjeplog. Känns skönt att få styra upp lite rutiner. Blir nog lite kickboxning imorgon, om jag har en sparringpartner. Just nu har jag käkat en gryta på biff, paprika, minimajs och cocosmjölk med lite matvete. Gött! Ikväll ska jag nog hjälpa Alex att göra en logo och bara chilla, skönt att vara tillbaka i mjuksoffan. Det enda som har varit dåligt med dessa två veckors ledighet är att jag har missat 10 avsnitt av Gossip girl!! Det går ju varje dag kl. 15 på 5an, så nu vet jag inte hur jag ska göra! Får kanske försöka se ikapp imorgon eller nå. Suck, i-landsproblem...

Jag älskar måndagar!

För då är jag alltid ledig, och nu när jag har semester så är jag extra ledig. Skönt! Har jobbat hela sommaren utan att vara ledig i mer än tre dagar i sträck. Så nu kom lite välförtjänt ledighet! Ska väl i och för sig börja jobba snart igen. Men inget datum är bestämt än, så jag lever i min drömvärld!Jag är fortfarande kvar i Boden. Skulle egentligen ha lunchdejt med Hanna, men det blev inställt. Så nu ska jag käka på Oregano med mamma och Alexander. Hörs sen!

Sunday, bloody Sunday.

Har varit mycket produktiv idag! Eller stryk mycket... och produktiv också. Vi kan säga så här, jag har städat en låda med gamla grejer jag haft hemma hos ma and pa. Nothing more, and nothing less. Så roligt att titta på gamla leksaker och skolarbeten. Hittade en utvärdering från när jag gick i 7:an. Jag var en trevlig och skötsam ung dam, som tyvärr var alldeles för tyst i klassrummet! Hahia, känns inte som mig nu, skönt att man inte bara växer på längden utan som person också.Vi gjorde en mumsig Ceasarsallad till middag! Inte riktigt supernyttigt med tanke på mitt förra inlägg. Men min ursäkt är att jag har tänkt ta tag i allt då jag åker tillbaka till Arjeplog på tisdag. Då ska det tomma kylskåpet fyllas med nyttiga godsaker! Längtar mest efter min naturella lättyoghurt med tinade blåbär och hallon, hasselnötter och mandlar. Gott! En och annan proteinshake skulle inte heller sitta fel. Inte en springtur heller! En hel vecka i Stockholm utan träning har satt sina spår. Ujujuj... Just nu sitter jag och tittar på två Koreaner som tävlar live i Starcraft 2 på Dreamhack Open. Fett ovärt, men tyvärr det bästa som visas på tv just nu. Vilket säger ganska mycket om de andra programmen.
Tacka vet jag böcker. Winter is coming!

Nystart!

Hej mina få, men trogna läsare!
Förstår att ni nästan har gett upp, släppt taget och gått vidare. Men frukta icket! Ska göra en nystart med bloggen, nu i samband med att jag ska bli fit (#fitspo som alla träningsfreak skriver hela tiden). Ska göra om detta till en blogg om hälsa och livsstil. MIN livsstil och vad JAG tycker är hälsosamt. Förhoppningsvis kanske jag kan motivera eller inspirera någon annan, i mitt försök att själv hitta motivationen. För nu är det dags. Jag är i mina bästa år, bästa möjligheten att få en förändring är nu, medan man är ung och frisk. Vill jag vara halvsladdrig och lönnig resten av livet? Nej. Den enda som står i vägen för mitt mål är jag, och nu ska jag fan kötta ner mig själv! UR VÄGEN, här kommer jag!
 
"I didn't say it would be easy. I said it would be worth it."

RSS 2.0