Daenerys Targaryen.

Måste bara säga att den här kvinnan är för jävla häftig, önskar att jag också kunde vara så cool. Avis much.


Did you come here to die?! No I came yesterday. Hehe

Tjo! Taggar inför imorgon då jag kommer ha ett fullspäckat schema. Börjar dagen med en springtur. Sen tar jag bussen in till farmor. Promenad till vårdcentralen för att förnya recept. Därefter hämtar Alexander mig och vi åker till Luleå för att shoppa, äta god middag och se på bio! En riktig toppendag. :D Dock får jag inte tag på min kära pojkvän så vi kan planera eftersom Diablo III släpptes idag och hela världens pojkar mellan 10-30 spelar det = stänger omvärlden ute. Men men, om det är bra kanske jag också köper det tillslut.

PEACE!


Ja må han leva!

Lite udda uttryck egentligen, "ja må han leva", ja det hoppas jag verkligen att han gör. Sak samma. Det var ju GRATTIS, jag ville säga! Grattis till min fina pojkvän som fyller 22 år, han börjar bli en gammal gubbe nu ;) Överraskade honom med kladdkaka och sång på sängen! och sedan har vi handlat och städat och fixat och donat inför morgondagen då det ska firas ordentligt! Jag ska göra mina goda äppelmojitos som var en hit förra gången jag festade. Blir mycket godare om du gör det själv istället för att köpa färdiga mixar eller helt färdig "mojito"-sprit.
Jag hoppas att den kommer se ut ungefär så här!


Blood and gore.

Idag har jag varit och käkat lunch på Opalen med Alexander, Anton och Peter. Gott med lite kyckling fajitas! Sen har jag bakat, för Alexander fyller nämligen år imorgon! Så ska överraska honom :D
Vi ska dra ihop ett gäng och kika lite skräckis ikväll så större delen av dagen har jag spenderat med att söka efter den perfekta skräckfilmen! Tror att jag har lyckats nu; The devil inside. Såg på trailern och kände att den här var lagomt äcklig men jättespännande. Gillar inte riktigt filmer som blir för blodiga, som Saw. Visst Saw 1 var helt ok eftersom den var lite nytänkade med en tvist på slutet som man inte räknat med. Men i 2:an visste du ju att det skulle komma en tvist och så blev den mer blodig istället för listig. Och sen när 3:an kom.... man visste ju att det bara skulle gå utför så den såg jag inte ens och nu ser jag att det finns en NIA?! Ge. Upp. Aja, känner att jag spårar ur nu så ska fixa lite fika till lillbrorsan och hans kompis! PÖSS.


Countdown.

Blöööh, all livslust flyger ut genom fönstret då man är förkyld.
Dock har det väckt min onyttiga sida till liv. Jag skulle kunna döda för en godispåse. Men jag har fortfarande godislöfte fram till 18 maj (bara en vecka kvar snart!) och jag har lyckats hålla det så här länge så det känns ju dumt att ge upp nu.

Åååh såg den här bilden från när vi bakade biskvier..... GE. MIG.


Ps. har på mig en av de nya BH:arna idag. Måste säga att det känns verkligen skönt att ha en BH, som sitter där den ska! Ds.


Mother of dragons.

Hittade 3 BH:ar, matchande trosor, en kajalpenna från Lancôme, solskyddskräm, aftersun lotion/gel, deo, klämmor och ögonbrynsrakhyvlar! Det var skönt att gå på stan för sig själv, göra allt i sin egen takt och på sitt eget sätt. Avslutade shoppingrundan med att köpa hem en sallad från Dagoberts, mums!
Såg senast avsnittet av Games of thrones nyss, guuud vad jag gillar ÄLSKAR den serien! Har surrat Hannas öron blodiga om den serien, haha. Men seriöst, den är riktigt bra, se den. :) Nu ska jag sova tror jag, puss och godnatt ;-*


Underneath.

Hellooo! Sitter och tittar på förhäxad, haha. Inser att det inte är riktigt lika bra nu som det var när man mindre, men ändå helt ok. Finns ju typ inget bra på tv innan klockan 15. Om en stund ska jag dra in till schtan för att göra lite underklädesshopping. Känner mig faktiskt riktigt taggad! Ska försöka hitta 4 Bh:ar med minst 8 trosor som alltid matchar någon BH. :D Sen ska jag försöka hitta en bra bok att ta med utomlands också. Är så mysigt att ligga och mysa på stranden med en riktigt bra bok!


Long time no see. Again.

Här var det tomt! Besökarna och inläggen lyser med sin frånvaro. Men så kan det gå, när inte haspen är på! och när jag är laaaaaat, hehehe.
Har bestämt mig för att göra en ändring gällande hur jag köper kläder. Tidigare har mitt "motto" när jag shoppat varit "ju billigare desto bättre!" nu ska jag istället ha "kvalitet istället för kvantitet" och bara köpa kläderna jag verkligen vill ha, trots att det kostar lite mer än vad man är van vid. Sen ska jag också försöka ha en relativt sammanhängande stil så man inte blandar stilar totalt huller om buller. Har satt ihop två collage med kläder som jag ska kolla efter nästa gång jag är på stan. Tycker att jag är på rätt väg iaf! :D




RSS 2.0