29 Januari

Gud. Vad. Jag. Är. Slut!
Igår hade vi 28 förbokade gäster, sen dök det helt plötsligt upp 8p+8p+8p+6p+4p+3p+2p+2p vilket blev totalt 69 personer. Kändes som att jag var ute på en 4 timmars springtur. Trots att folk fick vänta, eftersom de flesta bestämde sig för att dyka upp exakt samtidigt, var alla väldigt nöjda. Och när bandet Finn5fel började spela blev alla på festhumör och gick till baren istället. Gick och la mig kl. 5 och när jag vaknade så kändes det som att jag hade varit på världens party och supit som fan. Men jag är bara naturligt uttorkad eftersom jag inte drack så mycket vätska under kvällen men sprang som en galning. Gick nog på adrenalin där ett tag också, haha.

Ikväll jobbar jag klockan 18. Efter det tror jag att vi ska ha min födelsedagsfest om det passar för alla, skulle vara riktigt kul! :D



Denna fina téburk fick jag av Annette!


28 Januari

Titta vilka fina blommor jag fick på min födelsedag. Den första buketten fick jag skickad med blombud från familjen, och den andra fick jag av Alexandra, Hanna och Johanna. Tack så mycket allihopa! :D
Ikväll är det partykväll på Hatten. Vilket innebär att vi mest troligt kommer jobba fram till klockan 5 i natt. Men det blir kul att lyssna på bra musik medan man jobbar, eftersom DJ P2 spelar ikväll ;)
Festa loss people!




27 Januari

Igår var det ingen vanlig dag utan det var min födelsedag, hurra hurra hurra! Vaknade av att alexander kom in och sjöng för mig. Han hade med sig paket och chokladfondanter, mums! Jag fick en jättefin téburk och olika téer, två tékoppar och en mysig filt :D Han hade också dukat upp världens finaste frukostbuffé!





På eftermiddagen kom några brudar från jobbet förbi och vi åt chokladfondanter och hade trevligt! Sedan var det dags för jobb, och det var den stressigaste kvällen på lääänge. Men det var bara vi i personalen som märkte av det för alla gäster var nöjda och glada, och det är ju huvudsaken. Ikväll tror jag att det kommer gå mycket bättre!
Just nu sitter jag och gör absolut ingenting, myser med min nya filt framför tv:n, och det är allt jag har tänkt göra innan jobbet ;)


25 Januari

Igår hade jag en mycket mysig kväll. Alexander var ledig (för en gångs skull) så vi lagade pasta carbonara, såg på tv och åt godis. Inget speciellt direkt, men mysigt var det! Sen sökte vi runt på olika resesidor efter en resa till Spanien i maj och vi hittade många fina alternativ.

Bland annat detta på Mallorca som ligger endast 25m från stranden ;)
Hotell Luabay Marivent
Hotell Luabay Marivent
Hotell Luabay Marivent

Eller detta 10m från stranden:
Hotell Luabay Costa Palma
Hotell Luabay Costa Palma

Utomlands ska vi i alla fall och All inclusive ska vi ha, nom nom nom! :D

Nu ska jag plocka i och ur diskmaskinen och sedan köra Washboard abs blast-programmet från min nya app. Tvättbrädan här kommer jag!


Skotran.

Igår hade vi en jättetrevlig dag med restaurangpersonalen. Vi åkte skoter till Galtispoudda, där hyrde vi skidor och snowboard och åkte, sen åkte vi skoter tillbaka. Det var en riktig upplevelse. Jag och Alexandra hade lite svårt att hålla skotern upprätt och efter tre lindriga tippningar gav vi upp. Men roligt var det! :D




(Lånade bilderna av Christina som var snabb med kameran ;))

Senare på kvällen firade vi Johan som fyllde år och åt en jättegod sorbettårta som hans bror gjort. Jag drack många goda white russians och vi spelade Med andra ord, längesen jag skrattat så mycket!


23 Januari

Haha, nu när jag har min htc som jag även har skaffat internet till startar jag nästan aldrig upp datorn. Och eftersom den har android finns inte blogg.se appen (väldigt dåligt tycker jag) så då blir det inga inlägg. Men idag orkade jag slå på den! Fast jag inte har mycket vettigt att säga haha :D
 
Kan rekommendera en väldigt bra träningsapp om man känner att man behöver ha lite hjälp att komma på övningar. Sen så kan du göra de flesta övningarna hemma med endast kroppen som vikt. I vissa öningar behövs t.ex. en spinningcykel, men oftast finns det ett annat alternativ som att ligga på rygg och cykla med benen i luften etc. Du kan också se vad dina vänner har tränat om du lägger till dom som vän och bli lite motiverad av det! Det bästa av allt är att det finns allt från övningar som tar 30-40 min att göra, till en kort utmaning på 2 min. Så du hinner alltid göra någonting! ;)


12:e Januari

Halopp! Gud vad det var roligt med Zumba igår. Jag har bara prövat hemma framför tv:n och då får man inte alls samma känsla. Det gäller bara att släppa alla hämningar och ha jäkligt roligt då man rör på sig. Om man tänker "åh hur ser jag ut nu när jag gör så här" får man ingen träning för man måste verkligen röra på sig. Sedan åkte jag och Carro till hatten och åt lite pubmat och bastade. Mycket trevligt!

Idag började jag dagen med att åka till gymmet klockan 9. Där körde jag varianten då man springer i 5 min sen gör man några styrkeövningar utan paus och sedan springer 5 min igen osvosv. tills man gjort alla tre gånger. Började jobba klockan 11. Har stått i lunchkassan, packat upp varor och levererat lite mat till några på trackfix. Dom var ute på isen och plogade upp biltestarbanor, så jag var tvungen att köra ut med bilen på isen för att ta mig till kåtan och lämna maten! Dessutom var det ju bäcksvart ute, även fast jag hade helljus, så jag såg inte var kåtan var! Det var läskigt. Men tillslut hittade jag den och jag gick inte genom isen! ;) Kom hem ungefär klockan 19.

Nu sitter jag och tittar på Sveriges mästerkock, det gick bra för Lina igår så hon är kvar, och jag tror att hon kommer gå vidare idag också :D


11 Januari

Oj, vad bloggande har blivit jobbigt. Det ska ju vara roligt och inspirerande, inte kännas som ett tvång. Så därför kommer jag bara skriva då jag känner mig inspirerad, för annars kommer det helt enkelt inte bli roligt för er att läsa.
As simple as that.

Har varit ledig ungefär varannan dag den senaste veckan, så har hunnit ungås med lite folk här i Arjeplog. Och det har varit mycket trevligt! Ikväll ska jag på Zumba med några från jobbet! Hoppas att jag inte är helt tafatt, haha. Sen ska vi se på Sveriges mästerkock. Lina från jobbet är nämligen med där. Hon fick riktigt bra lovord från juryn då hon var med i uttagningen, så vi hoppas att det går bra för henne idag också! :D

Nu har vi öppnat alla hotell och restauranger. Det har kommit många gäster och när den här veckan är slut har nog alla anlänt! Än så länge har iaf inte jag kännt av stressen som alla andra verkar ha. Men jag får nog jobba mer nästa månad då allt rullar på bra. 

Nu ska jag göra mig redo för ZUMBAAA! ;)
 


6 Januari

Nu har jag jobbat mina två första dagar för i år och allt känns bra. Först var jag lite orolig, som jag alltid är när jag varit ledig en längre period eller ska börja med något nytt, men nu när jag märkte att allt var som vanligt känns det bra igen :D

Idag är det fredag och jag är ledig. Ska städa lägenheten efter att jag har sett färdigt Sjunde himlen. Sedan ska jag nog ta en promenad till affären och köpa lite snacks eftersom idag är unna-dagen (yes people, it's back!) och för att Sandra från jobbet kanske ska komma förbi och se på film. Det är alltid trevligt att ha något att bjuda på när man får besök!

Jag har städat bort allt julpynt, trots att det inte har gått 20 dagar sedan jul, men vi blev less på skiten. Det enda som är kvar är vårat söta lilla pepparkakshus. Och jag funderar på att slå sönder det idag (det är redan ett stort hål på ena kortsidan sedan Alexanders kompisar var här). Och eftersom det är unna-dag kan jag ju smaka en bit eller två, hehe! Det är förresten bara 20 dagar kvar tills jag fyller år, på tal om inget!



Vad ska ni göra idag?


Incredible S

Hahahah, kan inte sluta ta dessa bilder. Så jäkla roligt! LÄTTROAD :D











Kan bara tillägga att jag har lyckats göra allt jag lovat mig själv att göra idag: Gå till bibblo, skotta parkeringsplatsen, plockat undan julprydnader och tömt resväskan. Och det känns toppen! ;)


Gott nytt år!

God fortsättning allihop! Nu är jag tillbaka i Actionplog. Har haft en underbar ledighet hemma i Boden. Jag har gjort hur mycket roligt som helst; firat Simon, firat jul, firat mormor, shoppat, sett på massa bio, ätit på restaurang, haft vinkväll, myst med familjen och Alexanders familj, träffat vänner och firat nyår! Men nu är man tillbaka till verkligheten och ett helt nytt är. 2012. Jag har några löften till mig själv detta år. Jag har bestämt att jag ska bli en doer! Ska sluta säga "jag gör det sen" eller skippa att göra saker helt. Sedan ska jag också fortsätta med mina bättre vanor som jag hade i höstas (julen fuckade upp allt), onyttigt max en gång i veckan! Och sist men också viktigast ska jag sätta upp några träningsdagar i veckan som man MÅSTE träna på. Om jag lyckas följa dessa tre riktlinjer vet jag att 2012 kommer bli ett bra år! Har redan börjat bra med doer-delen. Bestämde nämligen igår att jag skulle till biblioteket idag, men då jag vaknade var det praktiskt taget snöstorm ute och om det vore 2011 skulle jag ha tänkt "äh, då orkar jag inte". MEN. Eftersom jag är en doer så gick jag ut i stormen iaf, ha-ha! Har även lovat mig själv att packa upp resväskan idag, så det ska jag bannemig göra.

Nu sitter jag och ser på föräldrafällan. Den filmen är så bra! Hon är så duktig Lindsay Lohan trots att hon är så liten. Det är dock förbryllande hur denna söta lilla flicka kunde sluta upp som kriminell knarkare.



Men jag antar att det inte är lätt att vara kändis, jag hade då inte velat vara det! Iaf inte i USA.

Jag myser även i dessa godingar som jag fick i julklapp, det kan inte bli bättre!


RSS 2.0