It takes a fool to remain sane.

Denna gång blev mina banana pancakes riktigt fina, övning ger färdighet! Har varit ledig idag, riktigt skönt eftersom det var staffparty med middag, tävlingar och drinkprovning igår. Vår barchef visade oss drinkarna som kommer finnas på menyn i vinter. Hur häftiga och goda som helst! T.ex. så gjorde han en mojito, men istället för vanlig sockerlag hade han kokat ihop en chilisockerlag så drinken fick lite hetta också, supergott!

Tittar på programmet Stalker på tv3 just nu. Tycker att det är fullkomligt galet att människor får hålla på att förfölja och förstöra andra människors liv på det där sättet. Att behöva leva i konstant rädsla i 10 ÅR (?!) innan polis kan göra ett gripende och tilldela fängelsestraff är ju helt sinnessjukt. Allt går framåt med tiden. Vi får mobiltelefoner och kan bli kontaktade dygnet runt, vi får internet och kan få mail från vilken idiot som helst. Då måste väl ändå lagarna kring stalkning få en uppgradering! Ta fram en profil, visar någon tecken på stalkning, sätt dom i fängelse efter redan 1 månad! Börja med typ 6 månader, och om detta inte bättras släng dom i ett hål att ruttna. Fy fan, eller ge dom hjälp. För man kan ju inte vara riktigt frisk om man tror att man har ett förhållande med nåon man aldrig har träffat eller pratat med. Och om någon crazy bastard läser min blogg: NEJ, jag skriver inte någon krypterat budskap till er i bloggen.

Och sen det här med SDs ekonomipolitiska talesperson Erik Almqvist och gänget... Don't get me started. Får räcka med ett hatinlägg per dag, så ska inte ta detaljer. Men mer körd i huvudet kan man nog inte vara. Hoppas att ingen människa överväger att rösta på SD. För då blir det nazism som styr Sverige, gömd i politikens fina ord. Och då mina vänner, emigrerar jag till annat land. För då har Sverige förlorat allt vi står för. GODNATT.


 
 
 
 
 
 

Update.

Bananglassen var jättegod, och nyttig är den! Kommer bli min sötsugsstoppare i framtiden. Om ni också vill göra glassen är allt ni behöver några bananer, skär dem i 1 cm tjocka skivor. Lägg dessa i frysen, mitt var genomfruset efter ca 4 timmar. Lägg i en matberedare och mixa tills det har fått en glassig konsistens. Ha lite tålamod, för mitt blev bara små frusna bitar först. Men rör bara om med en slickepot och låt det tina lite och mixa sedan igen. Jag serverade med hackade hasselnötter och lite kakao, muy bien! (Till och med kocken gav det godkänt)Blev en riktig banan-dag idag, haha. Men det är alltid roligt att lära sig nya, nyttiga, enkla och framförallt goda recept!



En härlig promenad i vinterluften!
 
 

1 + 2 = Banana pancakes!

Idag har jag prövat göra bananpannkakor, och jag är verkligen positivt överraskad! Eftersom detta recept bara innehåller två ingredienser: 2 ägg och 1 banan, kan man lätt tro att det kanske kommer smaka som omelette med banan. Men det gör det inte, dom har samma konsistens som vanliga pannkakor! Knepet sitter nog i att du verkligen måste mosa in bananen i äggen, och se till att du har en stor banan (eller gör som jag: ta två små) så att det smakar banan och inte ägg. Man behöver ingenting till, och mätt blev jag! Kommer LÄTT göra dessa godingar igen. Trots att jag inte hade "skills" som bruden i videon på att vända dom. Se till att ni har en bra stekpanna! Såg att någon annan hade lite kanel i, ska prova det nästa gång!


 
Nu ska jag förbereda bananglass till middagen av bara banan, som toppas med lite riven mörk choklad och hackade nötter! Ciao.
 

Jag är en apa, som liknar dig.

Hellu! Har jobbat ganska mycket dessa veckor, och när jag inte har jobbat har jag varit i Boden eller så har jag varit för lat. Därav den dåliga uppdateringen. Well well. "Healing well, feeling well!!" som jag brukar säga när jag spelar D3, he3heeh. Jo men så att...
 
Har jobbat lite uppe på Silver lodge nu. Vi har haft gourmetmiddagar (vill ni se lite av maten vi serverat kan ni kolla in innovativegastronomy.se). Till helgen ska vi ha en julinspirerad gourmetmeny, så idag har jag julpyntat i restaurangen och resten av hotellet! Blir riktigt fint, slog igång lite julmusik för att komma i rätt stämning. Satan vad jag gillar julen. Maten, godiset, musiken, pyntet, mys med familj och vänner, ja ALLT! En liten fågel viskade i mitt öra att julkalendern i år är Mysteriet på Greveholm 2! Kan ju inte bli allt annat än epic. Älskade den första. När jag tänker tillbaka kommer jag ihåg tre saker extra mycket: Jag var fullkomligt livrädd för skelettet i slutet, ville också ta på spöksnor och undrade hur ostkaka smakade som spöket mumsade i sig från mikron. Haha, inte så relevanta saker till själva handlingen, men man väljer inte vad som fastnar där inne i fettklumpen. Imorgon är jag ledig, så ska ta en härlig promenad om vädret tillåter och sedan sjunka ner i soffan och stilla mitt beroende av Skyrim. I bid you goodnight!


Ska köpa hyasinter och plantera i syltburkar, som jag sedan ska ha som bordsdekorationer på julbordet!

RSS 2.0