P-walk

Tjohej! Vaknade klockan 10, slängde i mig en proteindrink och gav mig ut på en timmes powerwalk, gjorde lite styrkeövningar då jag kom hem. Nu sitter jag här och äter gröt, en riktigt god gröt. Vet att jag har skrivit receptet förut, men tänker dela med mig av det igen till er som inte såg det!

1 portion:
1dl Havregryn
2,5dl vatten
1 rött/sött äpple
1msk krossat linfrö
1 msk kanel

Koka upp och låt sedan koka på svag värme (typ 1-2 an) i 10min under omrörning. Jag tyckte inte alls om gröt innan jag prövade denna och nu äter jag gärna gröt varje dag!


19 April

Dagens schema har sett ut så här:

Vaknade 10.00.
Frukost: Proteinshake.
Springtur på 30 min.
Styrketräning 20 min.
Städade lägenheten.
Åt en sen lunch: ratatouille och köttfärsbiffar.
Promenad till jobbet.
Jobb 17-21.30.
Sen middag: Bönsallad med couscous, avokado och zuccini.

En perfekt dag med andra ord! Har haft en sån jäkla energi efter springturen. Ska nog ta en powerwalk imorgon för att få samma effekt!
Måste säga att det är inte en rolig utmaning att vara nyttig då man jobbar pizzabuffé. Doften och när kunderna lyfter upp pizzan och osten trådar sig så där härligt. gggnnhh. Kan dock stolt säga att jag lyckades hålla mig borta! :D Imorgon ska alla finalister och även vinnaren från Mästerkocken komma till Kraja och duka upp sina bästa rätter i en buffé, ska bli riktigt roligt!


Back to reality

Nu har jag haft en underbar ledighet hemma i Boden. Det var precis vad jag behövde efter en tuff vecka på jobbet under påsk. Vill inte tråka ut er med allt jag har hunnit göra och alla jag har träffat. Men ni kan få veta att det har varit superkul i alla fall! ;)

Under den här veckan har jag tillsammans med Johanna kommit fram till att vi ska ha ett godislöfte. Har blivit alldeles för mycket snaskade och gottande dessa veckor. Sen har jag lovat mig själv utöver detta löfte att slänga all skit hemma och bara köpa massa nyttigheter och träna mycket! Speciellt kondition. Behöver verkligen ta mig ut och springa. Motivationen är (det korta målet) att vi ska till Spanien i slutet av maj och (det långa målet) att jag ska till Halmstad i slutet av Juli. Där vi ska besöka Tylösand strand och ligga under klockan där bara de vältränade/bruna/inoljade ligger. Better step it up!

Stället vi ska åka till heter Condesa de la Bahia och ligger på Mallorca, blir första gången i Spanien för mig så ska bli riktigt spännande. Vi flyger direkt från Luleå och har all inclusive och mat på flyger och transport t/r, så egentligen kan man lämna börsen hemma! :D Men tar väl med en liten fickpeng om shoppingbegäret slår till!









Nu ska jag köra ett träningspass. Kommer rapportera från Arjeplog nästa gång. Over and out.


Home sweet home.

Har det riktigt gött här hemma! Igår fyllde lilla papi år, då åt vi god mat och hade några gäster på besök. Mycket trevligt! Idag har jag varit i Luleå med Hanna och Lisa, vi började med en fika på Börje Olssons konditori där jag tog chai latte, mmmm. Sen handlade jag två spel; the sims 3 och dead space. Båda till PC (Sitter och installerar för fullt just nu.) Hittade även lite nödvändiga saker till läggan på lagerhaus. Efter det tog vi oss vidare till Allstar, där vi åt gott. Jag åt nachos, ceasarsallad och en brownie milkshake! Sedan rullade vi till SF och för att se på Battleship. Mycket bra film måste jag säga, 9/10 (blev en smula för patriotiskt för min smak i slutet). Gav mig allt som jag vill få ut av ett biobesök: Humor, spänning, action och bra skådespeleri.
Imorgon ska jag till Alexander för att klappa katter, äta god mat och ha det trevligt med hans familj! Planerna för resten av ledigheten ser ut så här: Mys med Johanna på lördag. Myskväll med tjejerna på söndag. Mys med familjen på måndag och tisdag! Tycker om att mysa!!

Här har ni lite bilder från här och var:


Pappas blombukett.


Chai latte <3


Hanna, jag (och Lisa) på Allstar!


B-town.

Woho! Kommer hem till Boden imorgon :D Åker inte tillbaka till Arjeplog förrän på tisdag, så blir hemma en hel vecka!!! Det var allt jag hade att säga, syns på schtaan!


RSS 2.0