Work. It. Out.

Ja! Då var man äntligen på G med träningen igen. Förkylningen från helvetet ville aldrig gå över, så jag tränade bort den! Orkade springa 60 minuter på löpbandet, så känner mig återställd. Nu måste jag bara sluta äta allt gotti gott som jag unnat mig. Får väl bli en detox på några dagar, annars går det fan inte att låta bli den där bullen eller kakan eller godisbiten. Hatar livet ibland, att det ska vara så svårt. En ständig kamp att stå emot allt gott. Men nu ska jag inte låta allt för bitter, utan tänker istället lägga upp motiverande texter. Då känns allt mycket bättre, enjoy!
 

Drifting.

Yes! Äntligen! Nu har jag fått köra med Audi driving experience! Sladdat runt på deras bana med 333 hästkrafter. Snö har sprutat och motorer vrålat, hur roligt som helst. Bästa jag gjort på riktigt länge. Adrenalinet pumpade! :D Filmade då Alexander körde och gjorde en liten film, lägger upp den så fort jag kommer på hur man gör, haha. Tills dess får ni se på lite bilder :)
Följde med Elin en annan dag och matade hennes renar. Den här gången fick jag gå in i inhängnaden, så fick riktigt bra bilder! Såå söta, och ganska stora när man står bredvid dem. Har även hunnit vara på midsommarfest med jobbet, somriga klänningar, jordgubbar och glass + lite alkohol... Love!



Ice ice baby.

Hallå där! Har haft fullt upp, eller ja fullt upp av att vara för trött för att göra någonting, men så är det ibland! Så vad har då hänt sedan vi sågs sist. Jo, jag har haft filmkväll med en tjej från jobbet som heter Elin, vi jobbar frukost/lunch tillsammans. Vi såg paranormal activity 4, lika äckligt nervkittlande som de tidigare filmerna. I like!
 
Sedan har jag tagit tummen ur röven och sökt in till två utbildningar i Umeå. Medie- och kommunikationsvetenskapligaprogrammet och Medie- och kommunikationsvetenskapligaprogrammet med inriktning strategisk kommunikation (långajävlaord). Man kan inte komma framåt om man inte tar första steget! Så nu är det dags, och jag är gode taggad! Känns som att jag äntligen har hittat något som kan bli min grej, livsstill, karriär och hobby! Hoppas av hela mitt hjärta att jag kommer in på någon av dem! För tidigare då folk har frågat mig om framtiden eller vidare studier har ångesten kommit som ett brev på posten. Vad ska jag göra av mitt liv? Vad är jag bra på? Vad tycker jag om att göra? Tidigare hade jag inte svar på någon av dem frågorna, men nu känns det som att ett svar har börjat formas. Och jag är nyfiken på att se vad facit säger! Så, go hard or go home!
 
Tillbaka till nutid och Arvidsjaur. I söndags hade vi fest i party-Igloon, riktigt roligt och annourlunda. Baren är gjord av is och det är fyllt av högtalare som dunkar musik. Vi stod i den där snöhögen och dansade från 23-04, perfekta sättet att hålla uppe värmen! Har tagit lite bilder, men det var så dåligt ljus och telefonen blev kall så bilderna blev lite sådär, ta vad ni får. Sedan följde den så kallade "dagen efter". Vilket innebar pizza till frukost, flera avsnitt The Borgias, Flygande Jacob till middag, glass, munkar och film med Alexandra och Anton! Även kallat "den perfekta dagen", om man bortser från viss huvudvärk och eventuellt illamående.
 
Ikväll blir det en tidig kväll, imorgon väntar nämligen jobb 05.00-23.00 följt av jobb 05.00-15.00 och sedan personalfest. Så jag behöver all energi jag kan få. Det betyder sängliggandes och redo för John Blund senast 20.30 = 8 timmars sömn. Natti natt. Love.
 
Update: Min mobil bestämde sig för att fucka ur, så det blev bara två bilder. Kommer mer sedan om den fixar sig.
 

Video games.

Så där ja! Ännu en dag på jobbet avklarad. Igår blev det inget inlägg. Alexander var nämligen ledig, så när jag slutade jobbet gjorde vi smoothies och såg på The Borgias! En väldigt bra serie som utspelar sig i Italien, Rom, på 1400-talet. Man får följa med Rodrigo Borgia, som precis blivit vald till påve, och hans familj och deras kamp för att behålla makten och andra intriger. Är riktigt spännande och mörk, med en gnutta ljus. Påminner om Game of thrones, mäktigt och välgjort. Men storyn känns som att någon har gjort film av Assassins' Creed 2. Skillnaden är att i spelet var det Borgia-familjen man kämpade emot och i serien är det dom man vill att det ska gå bra för, haha. Jag gillar det! 
Igår gick jag och Alexander ut och åt ryggbiff på Laponia. Supersaftig och god! Var även slutspel i hockey, Skellefteå - Brynäs, så vi stannade en stund extra och såg på det. Tyvärr är ju hockey det tråkigaste som finns, så orkade inte se färdigt matchen, haha. Tydligen spelar man mot samma lag till någon är bäst av 7, sjukt jobbigt om ni frågar mig. 
Nu ligger jag i soffan och chillar. Ska nog ta en p-nap strax. Kl. 17.00 är det middagsdags på jobbet och Alexander ska laga kycklingspett med jordnötssås. Satan så gott! måste nog ta en riskaka innan, är så jävla hungrig. Love.


Hemskt mycket hej.

Tröööga blogg app. Råkade publicera ett tomt inlägg och sen går det inte att radera eller ändra, happ!!
Nå ja, det gick bra att jobba igår. Vi hade en personalfest för 100p i Laponiakåtan, var väldigt trevligt. Tycker att kåtan är riktigt vacker :) Blev bara trött av att gå upp 04.30... Men, imorgon börjar jag 06.30! Sovis, mmmmm.
Kom hem från jobbet idag och kollade mig själv i spegeln och fick se något hemskt. "Har jag sett ut så här hela dagen?!" Halvt osminkad (pga att jag fick en hostattack som gjorde att det sprutade tprar) och tidig i håret. Tragiskt. Så, i brist på annat, lockade jag håret och fräshade upp mig efter jobbet, sen åkte jag tillbaka till jobbet och åt middag. Alexander hade lagat en jättegod linssoppa med inspiration från Marocko!
Nu ligger jag i soffan och slappar, blir nog en tidig kväll ikväll. Love.






Pretenders.

Schleeeten b-rud låtsas vara frisk och går på jobbet! Hoppas jag överlever. Om inte. Love u.


Apiffany.

Om jag dog och fick återfödas som en annan människa hade jag valt Natalie Portman vilken dag som helst! Hon är den perfekta blandningen av söt/vacker/sexig. Hon kan verkligen spela alla roller, seriösa som roliga. Ser på No strings attached just nu, därför jag fick denna uppenbarelse!




Then and now.

Jag har ju berättat att vi flyttat till ett bättre och finare boende. Tänkte nu visa med bild på vilket sätt det är bättre.



Var skulle du helst laga din mat?

Jag vill träna!

Började dagen med att äta en ordentlig frukost på hotellet. Sen gick jag förbi apoteket och köpte Panodil, Ipren, hostmedicin och nässpray. Bring it on, förkylning! Det var ungefär allt jag orkade göra idag, så nu ligger jag i sängen och kollar på världens bästa film, G.I Jane. En riktig power-film, hon äger sönder Navy SEALs! Dock blir jag satans träningssugen av att titta på detta. Har ju haft en riktigt bra träningsperiod nu de senaste veckorna innan jag blev sjuk. Så ni som är friska, MOOOVE YOUR ASS!!






Recovery

Klarade mig igenom dessa 3 dagar med jobb! Nu har jag köpt en godispåse som jag ska unna mig tillsammans med en film! Ledig imorgon, woho!





P.s Om inläggen inte blir så fina är det för att jag bloggar från mobilen. Vi har nämligen inte fått ett fungerande Internet än... D.s

#Mello.

Hade tänkt vila lite efter jobbet och sedan se melodifestivalen. Sov till kl. 21.30, happ... Aja, var nog lila bra att jag missade resten. Men han Robin hade ju en freeesh låt, blir nog bra :) Den här förkylningen suger verkligen musten ur mig, orkade knappt jobba idag. Men om jag bara klarar mig imorgon så är jag ledig på måndag, och då ska jag bara fokusera på att bli frisk!



Hittade drömkroppen bara sådär på instagram.

Gladiator.

Tidigt blev det ju inte! Kom tillbaka från Piteå 23.00. Men roligt har vi haft. Kom dit vid 14.30, då drog vi en runda på stan. Passade på att köpa en ny mascara och ögonbrynspenna, sedan tog vi en stor chai latte på Waynes coffee. När ni köper en stor kaffe eller dylikt på Waynes, förvänta er då en BAMSESTOR kaffe. Sjukt, koppen måste ha rymt minst 1 liter. Efter det åkte vi vidare till Pite Havsbad. Där åktes det rutschkanor, och vi solade på soldäcket (ljusterapi) sjukt skönt, kändes som en varm sommardag! Så avslutade vi med lite ångbastu. Efter allt lekande som små barn blev vi jättehungriga. Vi åkte in till stan igen och käkade en ceasarsallad på Challenge innan vi åkte tillbaka till Arvidsjaur igen! Tyvärr har jag fått Alexanders dunderförkylning nu, hostar som en tok och har ont i kroppen :( Men än så länge går det i alla fall att jobba, så länge jag har Ipren. Vill inte förlora en massa pengar. Är ju här för att jobba.
Nu sitter jag i soffan på vårat nya boende och tittar på Gladiatorerna. Hejjar stenhårt på Linnéa!! Tycker att hon är så jäkla duktig och jag hoppas verkligen att hon går till final! :D Slå på 4:an nu och hjälp mig hejja. Ha en bra fredagskväll. Love.








Fortsätt simma.

Hej hopp! Nu ska jag snart åka till Piteå med några arbetskompisar. Först ska vi shoppa lite, kanske gå på ett trevligt fik. Sedan när Äventyrsbadet på Pite Havsbad öppnar kl. 16.00, så åker vi dit! Ska bli roligt att pröva deras soldäck, ska tydligen kännas som att sola utomhus en varm sommardag! Behövs verkligen så här mitt i vintern :)
Det är verkligen fint på det nya boendet vi bor på, men ack så kallt. Tror att det är något fel på elementen. Men har fixat ett extraelement så nu är det varmt i vårat rum i alla fall! Ikväll blir det nog bara att sova tidigt. Börjar kl. 05.00, och nu har vi ju flyttat lite längre bort, så måste gå några minuter tidigare. Ska bli skönt att veta att jag inte kommer vakna utav att några har fest mitt i natten ;) Ha en bra dag. Love.




Raspberry.




Mar. 06, 2013

Blev lunch/frukost på Sibylla, löpning 1 timme + 30 min styrketräning, flytt till nya boendet. För tillfället är det bara jag och Alexander som bor där, skönt! Vi har äntligen tv! Sitter nu på hotellet och dricker en daquri, imorgon blir det en tripp till Piteå med några trevliga. Love.


Clarity.

Hej hopp! Blev ingen träning idag. Har något konstigt ganska långt ner på ryggen, lite till höger om svanskotan. Det strålar då jag går och min stortå på höger fot är bortdomnad. Gör satans ont, så ska vila idag och om det inte blir bättre bokar jag tid hos någon som kan knäcka/massera till det. Misstänker att en nerv ligger i kläm.
 
Ikväll har jag och Alexander sett filmen Argo. Väldigt bra, nästan jobbigt spännande! Satt och hoppade i sängen hela tiden. Den är baserad på en verklig händelse, och man märker verkligen hur sjuk världen var även på 70-talet, bara att allt har blivit värre i nutid. 8 av 10 på imdb, med all rätt! Till och med Ben Affleck är riktigt bra, trots att jag inte har haft bra erfarenheter av honom i tidigare filmer (dare devil....). Nu ska jag nog bara fortsätta mysa här på vårat lilla rum, haha. Finns ingen annan stans att ta vägen så, what to do. Är ledig imorgon, får se vad jag hittar på! :D

 
 

Fördelen med att jobba inom restaurangbranchen, är att man kan göra sig en god kopp kaffe från en riktig baristamaskin. Nog för att jag gillar min egen kaffemaskin, men vanlig skummad mjölk och nymalen espresso slår även den!

Night time.

  • God kväll! Som på begäran fick jag strålande sol idag! Så gick en promenad bort till renarna. Men idag var dom jättetråkiga, stod bakom träden och gömde sig :( Tog en tripp till gymmet också, var väldigt omotiverad, men lyckades i alla fall ta mig igenom 40 min på löpbandet. Har tagit hand om min lilla sjukling idag, lagat brunch och köpt godsaker till honom. Hoppas bara att jag inte blir sjuk, risken känns ganska stor! Det var väl allt jag hade att säga idag, imorgon blir det jobb och träning, som vanligt. Love.

Blue velvet.

Så där ja! Då har man avverkat dagens arbetspass och även ett träningspass! Blev lite bastu också :) Imorgon är jag ledig igen, men den här gången tänkte jag inte ligga i sängen hela dagen. Hoppas att det är fint väder, då ska jag promenera bort till Sameland och hälsa på renarna. Sen blir det nog lite träning och se en bra film. Längtar till på onsdag, då ska jag, Alexander och Felix till Luleå och shoppa och äta på CGs, skönt att få komma bort lite. Vi kommer nog snart (förhoppningsvis till veckan) flytta till ett bättre boende, nyrenoverat och fräsht. Med ett riktigt kök! Priceless.
 
Hahahahhahah! Hittade en riktig fjortisbild på mig själv från 2008. Hur tänkte jag där? Varför tog man bilder med en jävla strålkastare i ansiktet så man såg ut som ett spöke? Make no sense. Var så god, jag bjuder på denna. Enjoy!
 Fjortis ^
 

Ben and Jerry's


Nu mår man!

Hangover 3.0

När jag vaknade mådde jag inte så dåligt. Jag och Carro gick på stan och åt på Sibylla. Hittade en supersnygg jacka! Det fanns en kvar i min storlek och det var 70% rabatt. Helt sjukt, så var tvungen att köpa den. Det var ödet!
Men nu ligger jag här i min säng och vill dö. Orkar inte röra mig. Är så tacksam över att jag är ledig idag! Ska fortsätta ligga i sängen och se på CSI Miami. Love.






Drinking from the bottle.

19.00 på Stalo smäller det, och snart anländer Carro. Då blir det go'middag med ett härligt gäng! Det blev en casual look med sotiga ögon och klackar, en mix av de två stilarna jag funderade på igår ;) Ha en trevlig kväll, love!

 

Make some noise.

Sitter här i vårat rum och smuttar på min cappuccino. Är så glad att jag fick en kaffemaskin i julklapp, och så glad att man kan ta med sig den överallt. Man behöver bara ett eluttag och vatten någonstans i närheten så man kan fylla behållaren. Mums! Gårdagens plan att gå och lägga sig tidigt blev ett misslyckande, var ändå trött som en gnu då jag vaknade. Men kroppen kändes i alla fall mer utvilad.
Har införskaffat Galliano till ikväll, här ska det göras hot shots! Palla dricka vidriga fishshot, mintuu och jäger då det finns goda grejer. Later!
 

RSS 2.0