7 Januari

Heej heeej! Fick mina grejer som jag beställde igår! Gick crazy bananas med färger och gjorde en sminkning av knallgrönt och lite mer lövgrönt. Luve it. Mycket roligare än svart och brunt!
Ikväll är jag ledig, så jag åkte till Verona och köpte mig en redig pizza med vitlökssås. Åt den medan jag tittade på Biggest looser, haha. Not quite there yet, så jag åt den utan dåligt samvete. ;) Dock har jag en hemsk smak i munnen nu efter vitlökssåsen, mjusch.

Så jäkla skönt att bara göra ingenting för ovanlighetens skull. Ska nog beställa ett par byxor och sedan spela lite xbox. Assassin's creed: revelations eller dragon age, det är frågan!




Tänk vad sjukt, så här såg det ut när vi kom hit. Och nu är det typ 2m snö och snödrivor höga som hus.



3 Februari

Igår var både jag och Alexander lediga hela dagen. Vi började med att åka till spat på hatten och hade det jättemysigt. Sedan åkte vi hem, fixade till oss och åkte sedan tillbaka för att njuta av en tre-rätters middag. Älgcarpaccio, oxfilé och en blåbärs-/chokladefterrätt. Allt var mycket gott och trevligt!






Sedan köpte jag hem lite sådant där nödvändigt som har tagit helt slut. Svider lite då man väl köper det, men när man tänker efter så brukar det räcka i ca 1 år och då är det inte så mycket. Unnade mig en ögonskuggepalett med 88 olika färger för bara 199kr. Ska bli kul att få leka med lite olika färger! :D

Nu ska jag snart iväg på jobbet. Hoppas att jag får åka bil med någon eftersom det inte är så kul att promenera då det är -35 ute. BRRRRRRRRR.





RSS 2.0