No need to worry

Det gick bra, nu svarade han! så det var någon annan stackare som voltade. :(


Nu över till något roligare! Så här ser mina örhängen ut. Kommer passa perfekt till rödluvan-dressen!



Jag tror faktiskt att jag ska lägga mig i sängen nu. Blir väl att spela lite wordfeud innan man slocknar! Imorron ska jag bara vara hemma och börja dagen med en morgon promenad, men ska sova ut först.

GODNATTpuzz ;-*


Inte kul...

Åh. Jag som var så härligt trött innan jag åkte iväg på träningen. Men nu pga alla endorfiner jag har framkallat (och för att jag har druckit té) så är jag inte trött längre... Min baby svarar inte i telefonen, och jag vet inte riktigt när hans flyg skulle landa. Och Alexanders mamma ringde och visade denna artikel i NSD:



Är jätteorolig! Men dom borde ju ha kontaktat oss om den var han. Ska ringa och ringa. :(


31 oktober

Hello! Idag har jag gjort massa kul! Åkte in till stan vid halv nio för att gå en promenad med Hanna. Var riktigt skönt, vi gick nog i ca en timme i raskt tempo. Sedan hämtade vi upp Lisa och begav oss iväg till Luleyo! Började med varsin cesarsallad på Mat & Prat, verkligen god. Gillar dock inte när de ropar ens namn istället för något nummer. Känns så himla krystat. Och om folk heter likadant, ja då blir det jobbigt. Hehe.
Lyckades hitta allt jag skulle. Strumpbyxor och ett par varma vantar, hittade också ett par söta uggle-örhängen för 19 kr och annat krims krams.
Nu ligger jag i sängen och skriver på iPoden. Är helt slut. Men 19.10 går bussen in till stan för då är det dags för styrketräning med handbollsbrudarna :D sen får jag äntligen sova!


Hemma i Boden

Kom till boden vid 17.30 idag. Vi hämtade upp mormor och morfar, och väl hemma blev vi bjudna på riktigt god lax som mamma gjort! Kommer mest troligt bli kvar här i en hel vecka. Vilket innebär att jag kommer vara hemma på halloween och farmen YEEEESSSS!!!

Nu blir det filmkväll med familjen, vi ska se inception. Har redan sett den en, eller kanske, två gånger. Men den är så sjukt invecklad så man kan se hur många gånger som helst och ändå komma på nya grejer hela tiden.




Imorron ska jag en sväng till Luleå med Lisa och Hanna, blir riktigt trevligt. Ska försöka hitta ett par snygga strumpbyxor/stayups som passar till min utklädnad. Ska vara rödluvan i år igen. Hann inte riktigt visa upp min utklädnad på bästa sätt förra året. Mer än så säger jag inte.

Hade ju inte varit helt fel om jag såg ut så här i dräkten. Men it won't happen.


Vem vet inte du, vem vet inte jag.

Såg precis filmen Unknown. Se. Den. Det är allt jag har att säga. Den var så obehagligt spännande och oberäknelig så jag vet inte vad. Jag gillart!

Handling: Dr. Martin Harris vaknar upp efter en bilolycka i Berlin och upptäcker att hans fru Elizabeth inte längre vet vem han är, och att en annan man har antagit hans identitet.




göllig

Såg den här jättesöta videon. åh, jag vill ha en katt <3

 
 


Morgonstund har guld i mund

Började dagen med en morgonpromenad! Fick just veta att det är mellan klockan 6 och 10 som kroppen förbränner mest, speciellt om man tränar innan frukosten. Och att det är morgonpromenader som hjälper en att få bort det där sista lilla fettet som är kvar.

Idag är det fredag så idag ska vi träna, handla, laga god mat, spela lite wii (förhoppningsvis kommer spelet, som alexander beställde, idag) och se en film, mysigt :D


No pain, no gain.

Riktigt skönt att få träna lite. Började med att springa på denna "Natural runner" som den kallas. Riktigt tungt för både ben och hjärta. Känns ungefär som att du springer i en konstant uppförsbacke. Sedan körde jag igenom hela kroppen med lite styrketräning. Ju mer muskler man har, desto mer fett förbränner man både under och efter träning!


Nu har jag ätit kvällsfika och ska hoppa i säng om en stund. Puss och godnatt!


19.40

Har prövat kläderna nu och jag ska behålla den svarta spetsklänningen, tröjan och Free bra:n. Den vita one shoulder-klänningen var extremt genomskinlig så det gick inte. Och den svarta klänningen med en ring runt halsen visade hela bysten om man lutade sig framåt eller rörde på sig.
Har inte tagit några bilder på dom jag ska behålla. Tar en bild då jag använder dom för första gången :)

Har haft en hel iso-dag idag, och det har gått mycket bra. Är riktigt taggad! Har skrivit en inköpslista på massa saker som ska inhandlas så att man alltid kan laga någonting från programmet. Fördelen är att man kan mixa som man vill för man har 20 middagar, 20 luncher, 7 frukostar och 16 mellanmål att välja mellan. Middagen idag bestod av ugnsstekt lax med en tomat-, äppel- och spenatsallad till, blev riktigt gott.

Nu ska jag iväg och träna! puss.


Snack-time!

Nu blev det dags för ett mellanmål från boken. Blev honungsmelon (HAHA, jag skrev honing först, som nalle puh) med keso och kanel. Var riktigt mumsigt :D


Delivery

Ja!! Nu kom det :D


27 Oktober

Började dagen med en frukost/lunch från isodiet-boken. Bäromelett! Den blev faktiskt riktigt god. Till mellanmål blir det keso med frukt och kanel. Och till middag blir det lax med bladsallad och äpple! Jag rapporterar om det var gott. Det roliga är att allt är enkelt att laga så jag kan laga det utan problem :D


21.06

Hemma från gymmet! Idag blev det spinning och magövningar, detta avslutades med lite bad i jacuzzin. Skön...t.
Det finns en tv på gymmet, som bara har kanal ett och två. Och det komiska är att varenda gång, och då menar jag verkligen varenda gång, vi är där och slår på tvn så är det "Vem vet mest". Det där frågeprogrammet. Sååååå irriterande. Det spelar ingen roll vilken tid vi kommer dit, det är ändå alltid det där förbaskade programmet, tror vi har en förbannelse över oss! Aja, att bli lite allmänbildad på köpet är väl inte helt fel. Ville bara att ni skulle veta.

Sedan en annan kul grej. Precis när jag ska gå ut ur bilen tappar jag nyckeln ner mellan sätena (klassiskt). "Det är väl inga problem tänker jag. Men när jag då gräver där med handen så är nyckeln puts väck! Jag kryper och lyser och lyfter och söker men hittar ändå inte nyckeln, GAAAAAAAAH. När sådant händer vill jag bara krossa allt i min väg, sparka en buckla i bilen och bara skrika allt vad jag har. Dock lyckades jag kontrollera mig. Trots att Alexander sa "måste du vara så klumpig...". Han ska vara glad att han står upp fortfarande.



Men jag är inte bitter! Den dyker väl upp sen.
För nu blir det choklad och mackor, har nämligen sådant där socker utan kalorier. YES!


Shopping

Har även klickat hem dessa godingar!












Dom bör dyka upp imorgon om jag har tur! :D Hihi.


YESH!

Äntligen har min beställning från cdon.com kommit! Nu när jag har fått lön kunde jag inte låta bli att shoppa lite.

Dessa två ploppade ner i brevlådan.


Har börjat läsa lite ur boken och den har mycket vettigt att säga. Och framförallt jättemånga olika recept, så nu ska det lagas nyttig och god mat! Isodieten går ut på att man ska äta lika stora delar fett, kolhydrater och proteiner. Det gäller bara att äta rätt sorts fett, kolhydrater och proteiner. :D

Spelet är ett äventyrsspel med massa klurigheter där man söker efter saker, kombinerar föremål för att lyckas ta sig framåt, löser gåtor osv. Har prövat det gamla spelet, men detta är en ny version!


God morgon!

Idag är tvättdag och jag har tvättat sedan klockan 10. Medan tvättmaskinerna snurrade passade jag på att gå ut en sväng och fota lite. Det är nämligen frost ute och det är så himla vackert! Så här kommer en bild-bomb!
















Lights out

Ja ni, idag så blev det inte mycket skrivet. Kände att jag inte hade mycket att berätta. Blir nog bättre imorron. Godnatt!


09.57

Klockan är inte ens tio och jag har redat ätit gröt, skjutsat Alexander till jobbet, handlat på Coop och svängt förbi  apoteket. Känner mig som en riktigt duktig pensionär! Tänker inte säga vad jag ska göra idag, för jag har inga planer. Jag tar det som det kommer. Blir lite roligare då, för er också :D


Att åka, eller att icke åka.

Kom just hem från gymmet, blev en löptur på bandet. Laddade upp igen med en kesellasmoothie. MUMS! Nu börjar snart Two and a half men.
Alexander sitter och funderar på om han ska åka på Sensation white i Danmark till helgen. Jag tycker att han borde göra det, visst det kostar pengar och är lite tjorvigt att ta sig. Men jag menar en sådan upplevelse har man inte många gånger i livet. Och sådant kan vara värt mycket!

Jag menar kolla! Det ser ju helt jävla galet ut :D





Måste bara tillägga att det är helt sjukt att en resa till köpenhamn på torsdag och lördag kostar kring 1100-1300kr, men på fredagen kostar närmare 5000kr ?!?! stört.


om man inte sörplar vet man inte att de e söppe .

Lyckades göra en riktigt god och nyttig morotssoppa! Har kommit fram till att det där med soppa är min grej. Tyckte att den var så god att ni ska få receptet! 

(Inte den snyggaste bilden men jag lovar att den var god)


Receptet är för 4 personer. Hittade det på kokaihop.se, där har dom bra grejer. Bland annat världens bästa recept på kladdkaka. Men det kan ni få en annan gång!



500 gram morötter
3 st potatisar
1 st lök
1 klyfta vitlök
8 dl vatten
2 msk koncentrerad grönsaksfond
1 tsk timjan
2 dl lättcrème fraîche
  salt
paprikapulver
chiliflingor



Gör så här:
Skala morötter, potatis, gul lök och vitlök. Skär i grova bitar och lägg i en kastrull. Häll på vatten och fond. Krydda med timjan, paprikapulver och chili efter smak. Koka under lock tills rotfrukterna är mjuka. Ta soppan från värmen och mixa den slät med stavmixer eller i matberedare. Rör ner crème fraîche. Smaka av med salt.

Gör gärna några varma ostmackor till, passade super bra! :D


Rita

Jag kände att jag inte har ritat på väldigt länge så jag gjorde ett försök och detta blev resultatet:


Började med att rita med blyerts på ett vitt papper. Tog en bild med kameran och förde sedan in bilden i datorn där jag färglade den. Känner mig riktigt stolt. Inte för att det är någon Picasso direkt. Men stolt för att jag faktiskt kan rita litegrann i alla fall :D
Är helt inkörd på animes nu så därför blev motivet ett par mangaögon, plus att jag älskar bleach så resten är väl obvious.


Uppe

Idag har jag varit vaken sen 8.30. Tidigt om ni frågar mig med tanke på att jag inte ska göra något speciellt. Planerna för dagen är att diska, laga morotssoppa med chili, åka och träna och se Two and a half men kl 21.00. Shit. Börjar känna mig som en hemmafru. Tur att jag inte har planer på att bli en för evigt. Vill ju också göra karriär så småningom.
Har kommit fram till att det finns nästan inte en enda blogg som inriktar sig på grafisk design. Konstigt egentligen, hade varit kul att kika på så man får lite inspiration om man ska göra någonting för företaget.

Nu vet jag inte vad jag ska göra. Blir väl att se på lite Bleach, hehe.


23 Oktober

Idag har det städats! Gubben kommer nämligen hem ikväll. Har även spelat lite spel med Elias över skype, var riktigt roligt. Har också tittat på Bleach. Nackdelen med att börja se den animen igen är man man blir beroende. Haha.
Ikväll skall det spisas laxfiléer på grönsaksbädd med en tomat- och basilikacréme fraiche. Det är faktiskt jag som är kocken idag, är riktigt taggad! Har förberett lite men väntar på att Alexander ska komma med resten av råvarorna.
Har införskaffat lite blommor för någon vecka sedan, som jag har glömt att visa. Allt ser så mysigt och hemtrevligt ut med riktiga blommor!







Visste är dom fina! Har två av den rosa, våreld som den kallas.
(Har ju självklart inte blommorna på spisen egentligen, men det var bara där det var nog bra ljus den har tiden på dygnet ;))


gooooooott


Snö i stora lass!


'
Oj oj, så här mycket snö har det kommit! Jag som ska gå till jobbet idag, det blir mysigt. Igår var en riktig slö-kväll, såg på tv och knapprade på datorn. Usch var inte alls taggad på min unna-dag, tur att den är över! Idag ska jag vara duktig och laga mat, riktig mat (inte korv), ska ta fram kyckling nu så den hinner tina. Jag kollade på nelly.com igår och har hittat lite kläder som jag ska beställa när den nya lönen kommer! Något måste man ju unna sig när man har lyckats gå ner i vikt så man vill fortsätta :D



Kanske inte blir allt, men några av dessa blir det! Har snöat in på klänningar och tröjor med one shoulder, tycker det är jättesnyggt! Blir inspirerad av Jenni Farley från jersey shore, för hon har alltid någon snygg one shoulder klänning. Blir också inspirerad av att hon har lyckats gå ner så mycket i vikt så jag brukar tänka på henne för att bli peppad!

Jenni Farley Clothes

Titta bara vilkjen skillnad, inte så att hon var direkt fet innan. Men ändå, typ som mig. Så det känns inte omöjligt att jag också ska kunna lyckas!


Maraton

Har bestämt mig för att detta ska bli en Bleach-kväll! Såg den animen så mycket förut men har glömt bort den lite på senaste tiden. Men jag kommer ihåg vilket avsnitt jag var på, 105! Så nu kör jag på för fullt. Dock suger det ju att efter jag har sett i 72 min så måste jag vänta 20 min innan jag kan se 72min  till osv. jävla megaclick. För annars brukar jag se på youtube, men jag hittar nämligen ingen som har lagt upp episoden. Börjar väl ligga efter för mycket, är väl kring 350 avsnitt snart? Men det ger mig i alla fall 20 min att slänga ihop lite middag. Blir bullens pilsnerkorv (orkade inte tina kyckling), för ingen satans pizzeria i Arjeplog kör ut pizza. Det borde vara lag på det.









HAHAHAHAH wtf? Alltså förlåt, men jag var bara tvungen...


tjohej!

Oj oj oj, har inte hunnit blogga nu på ett par dagar. Har nämligen jobbat och tränat hårt! Idag är det fredag och jag är ledig. Började dagen med gröt, som vanligt! Älskar den gröten. Sedan tog jag en promenad upp på berget till hatten och väl där körde jag lite styrketräning. Sedan, eftersom det är min unna-dag idag, åt jag jättegod tårta som serverades på jobbet. Det är nämligen en tjej som har varit chef tidigare som ska sluta. Det var Alexander och en kock som heter Gunni som gjorde tårtan. Den var sjukt god! Den hade en slags nougatkräm och en annan chokladkräm och grädde och hallon. Har tyvärr ingen bild men det var otroligt vacker, och vägde 5 KG!! Haha.

Kom nyss hem från fikat och nu har Alrexander åkt till Boden och lämnat mig helt själv :( För han är ledig imorron men det är inte jag. Så jag får väl försöka hitta på något kul själv. Övervägde att äta pizza ikväll, har inte gjort det på evigheter, men skulle kännas mobbat att sitta där helt själv. Och det är för långt att gå med den hem... vilka problem jag har x) Blir kanske att göra lite kyckling i ugnen istället med en god sallad och fetaoströra.
Kan ingen komma hit och hålla mig sällskap?


All alone


Mys

Har precis sett på House med mamma, mysigt! Nu är det bara att hoppa i säng. Är helt slut :) puss.


Gammalt

Idag var jag på stan och åt lunch med farmor, hon var så snäll och bjöd på både lunch, chailatte (en ÄKTA chailatte för vi var på opalen den här gången), blomma och pengar till ett par handskar. Tack så mycket! Sedan gick jag till Hanna och vi såg på Heartbreak hotell. För att vara en svensk film var den faktiskt riktigt rolig :D

Just nu för jag över lite gamla filmer till min dator. Från när jag och mina bröder var små, har även några filmer på Lisa och Hanna från när vi gick i typ 4an, hehe! På tal om gammalt så har jag också fört över alla mina gamla bilder från min gamla dator, hittade denna. Tänk att jag har haft så mörkt hår, och det var ändå bara typ 2-3 år sedan. shit.

Imorgon åker jag tillbaka till Arjeplog Actionplog, ska nämligen jobba på kvällen och sedan jobbar jag ända fram till på söndag. Får väl se om man hittar på något kul också! :)


Hanssons

Har haft en underbar dag med finaste Hanna! Började dagen med att köra på crosstrainern i 45 min medan jag kikade på Desperate housewifes, har några få avsnitt kvar på säsong 7. Den serien är typ det bästa som finns, och det blir bara bättre och bättre för varje säsong! Sedan vid kl. 13 åkte jag in till stan och mötte upp Hanna på Hanssons för en kaffe, fast det blev chailatte för min del (dock var det mest som mjölk och té för hon kunde inte göra äkta chailatte som på opalen)

Ungefär så här såg den jag fick ut:

Men så här ska den se ut:


Fail. Och caffé mochan som Hanna köpte såg inte heller ut som den skulle. Sparka bruden!
Trots detta missöde hade vi mycket trevligt, vi satt kvar där och pratade i lite över två timmar, galet! Sedan ville vi inte att det roliga skulle ta slut. Så vi åkte till storheden och småshoppade lite nödvändigheter och annat kul, kom nyss hem. Fick veta att jag kan åka tillbaka till Arjeplog i övermorgon, istället för imorgon eftermiddag. Så imorgon ska jag först och äta lunch med farmor på opalen och sedan hitta på något kul med Hanna igen. Och sedan mysa med familjen :D


Boden

Har haft en helt underbar helg, eller lördag rättare sagt! Har hunnit göra så mycket roligt på bara en dag att den kändes som en hel helg. Riktigt ovanligt faktiskt. Jobbade lunch idag, mamma och pappa fortfarande var kvar när jag slutade så jag kunde åka med dom till Boden, eftersom jag inte jobbar förrän tidigast på onsdag igen :)

Mamma och pappas granne kom nyss över med en hårddisk FULL av gamla filmer på när jag var liten och massa annat. Ska bli hur kul som helst att titta på! Tror till och med att sagan om alvpalatset är där någonstans ;)


Svälld och fyrkantig

Nu sitter man här i soffan och är helt sprängdfylld. Vi har avnjutit vitlöksbröd, kabanossgryta (med kabanos!) och kladdkaka. Även ett gott glas av Torres rödvin har avnjutits. Nu spelar grabbarna smash bros på Wii för fullt. Jag känner mig helt slut och kan bara titta på. Fick en jätte fin inflyttningspresent av mamma och pappa, eller rättare sagt TVÅ presenter. En golvlampa och en bordslampa! Jag ska ta bild en annan dag. Mamma och pappa har fått en fin stuga att sova i medan pojkarna ska sova över här hemma hos oss. Ska jobba i morgon, men jobbar bara lunch så planen är att jag åker hem till Boden med mamma och pappa kring fyra eller så! :D puss.


Familjeträff

Nu är familjen på besök! Än så länge har vi hunnit vara uppe på utkikstoppen och grillat, gå rundtur på Silverlodge och slappat i jacuzzin och bastun. Nu är vi lite trötta, ni vet som man kan bli då man har degat i värmen. Så vi tar det lugnt i soffan, men sen blir det tre-rätters, film-mys och tv-spelande all night long :D










Ny coach!

Alltså ni ska bara veta vad som hände idag! Jag har sett att både coop och järnia har personvågar som kostar 299 och är samma märke. Men jag valde till slut att gå till järnia och köpa den, då märker jag att den vågen egentligen har kostat 1000kr!!! och är värsta supervågen som mäter kroppsfett, vätska, muskelmassa och rekomenderar hur mycket kcal man ska äta och om man behöver dricka mer vatten och känner igen dig när du ställer dig på vågen osv. osv. Tänk om jag hade köpt den på coop för samma pris, som bara en vanlig våg utan några coola funktioner. Jag har turen på min sida! :D

Min nya PT.


Fattar dock inte hur den känner hur mycket fett/vatten jag har i kroppen?
MEN ÄNDÅ HUR COOLT SOM HELST
(kommer väga mig typ hela tiden)


Oktober 14, 2011

Hallå där! Igår hände inte så mycket, jag var fast i xbox-träsket större delen av dagen. Men jag städade lite och kom ut på en långpromenad också. Jag och Alex gick upp på berget och sedan ner igen, tog ca 1,5 timme.
Mamma, pappa, Simon och Elias kommer och hälsar på imorron! Då ska vi på utkikspunkten och grilla varma mackor, sen på nellys och fika, och sen spa:a lite grann. Efter det blir det go'middag och snacks och mys.
(Tur att jag har sparat på min unna-dag)

Idag ska jag åka och handla för imorron, piffa till det lite extra här hemma och kanske ta mig ut för att springa. Får se om det är för kallt. Till middag ska vi göra helstekt kyckling i römertopf med grönsaker och couscous, gott! :D

Ska köpa en våg idag också. Kommer inte ihåg var jag har hört eller läst det. Men det var i alla fall så här att folk som har en våg hemma har lättare för att gå ner i vikt och hålla vikten nere än de som inte har en våg. För allt "känns likadant" men plopp så har du gått upp 10kg utan att du har märkt det. Så våg skall införskaffas!

(Läste också på aftonbladet att om man dricker grönt té ett dygn innan träning så förbränner man 17% mer, vet inte vad jag ska ha för åsikt om det. Kan bara säga så här att grönt té har inte införskaffats... än i alla fall.)

Lite kycklingsallad till lunch.


Epic.

Jag har haft så tråkigt de senaste dagarna. För vad gör man när man har städat hela lägenheten grundligt, tvättat all tvätt, diskat all disk, sett allt på tv, tränat? Jag bestämde mig för att ge Dragon age en ny chans. För förra gången hade jag inte riktigt tid och man beöver verkligen tid och tålamod för det är mycket prat och läsa mitt mellan alla fighter. Och jag måste säga Lisa, nu är jag också fast! ;D Så jag vet verkligen vad jag ska göra imorron (efter att jag har diskat)!

Såg The book of Eli ikväll istället. Den var faktiskt riktigt bra. Men du måste vara sugen på en ganska lång film om du ska se denna för den är verkligen episk. De första 20 min eller så var sega och man tänker "ska det vara så här hela tiden"? Lid igenom det! För resten av den 2 timmar långa filmen med Denzel Washington är great :D



Kan också tillägga att Alexander älskar Remember the titans som också är med denzan, se den!


Tvätt!

Väntar just nu på att de två första tvättmaskinerna ska bli klara. Steg upp med tuppen klockan åtta, lagade gröt och hann läsa lite bok innan jag hade tvätt-tid klockan 10. Sitter och tittar på Grey's anatomy just nu, och jag pallar verkligen inte den serien. I det här avsnittet gör dom en hjärtoperation där patienten är vaken och helt plötsligt får han panik (operationen varar ju förfan i 5 timmar och han ligger där med öppen bröstkorg, jag hade också fått ganska mycket panik) jag kände hur hjärtat slog tyngre och tyngre, var tvungen att byta kanal!

Idag ska jag träna och äta fiskpinnar till middag, så spännande är mitt liv just nu. puss.


jobbigt att alltid komma på en rubrik.


Ingen gourmetmåltid, men en god måltid!

Känner att jag inte har så mycket att skriva idag. För jag har knappt gjort någonting. Såg Hop medan jag väntade på att kycklingen skulle bli klar. Vissa animerade/otecknade filmer kan vara ganska roliga, men denna var faktiskt inte bra alls. Har nog mest att göra med att James Marsden var så fruktansvärt dålig. Hade någon som var genuint rolig spelat hans roll istället hade filmen nog varit bättre.
Gaah, har snart inte ätit godis på 2 månader. Helt sjukt. Jag känner suget! Fast suget är ändå lite mindre än första veckorna :) Ska kanske unna mig en liiiiten godispåse, men bara kanske, i övermorgon för då har det gått en vecka sedan pajen hemma i boden!
Nu blir det The big bang theory och lite vindruvor.


Simultankapacitet.

Gör situps och rumpövningar samtidigt som jag äter vindruvor och ser på top model, work it girl!
Jag ska laga mumsig mat ikväll. Blir kyckling med fetaoströra och en grekisk sallad, GOTT :D Sedan kommer älsklingen hem och då ser vi kanske The book of Eli.


Tummen upp.

Tyckte faktiskt att Kutcher gjorde det riktigt bra. Skämten började bli gamla och utnötta, och Charlie klagade bara på Alan hela tiden. Så det var kul med något nytt och fräsht (dessutom hade Charlie börjat se jäkla sleeten ut, så går det väl när man lever som man skådespelar? och ännu ett dessutom är ju Kutcher snygg på riktigt.)
Tänkte nog ta en tidig kväll ikväll. Ska hoppa i säng och läsa lite bok. Läser denna för tillfället:


Ger ett betyg då jag har läst ut den!

Godnatt ;-*


Klar!

Nu har jag äntligen städat klart. Jag vet det tog lång tid, men jag har inte städat effektivt hela tiden. Har kollat lite på tv i kanske 15 min och sedan fortsatt och sedan kollat på tv igen, haha. Annars hade jag aldrig pallat. Imorron ska jag skura alla rum sen är jag helt klar! Idag plockade jag bort grejer, diskade, dammtorkade och dammsög.

Medan jag städade såg jag på Dr. Phil och det handlade om en kille som hade lämnat en tjej vid altaret (eller snarare aldrig dykt upp till altaret överhuvudtaget). Han hade ringt på morgonen och sagt "vi syns snart, jag älskar dig" och sedan aldrig dykt upp. Visst om man inte vill gifta sig så måste man ju få ändra sig, men samma dag? så bruden var ju tvungen att pröjsa för bröllopet och det gick på 31 000$ ?!! så hennes pappa och hon själv stämde killen och fick tillsammans ca 70 000$. Problemet är då att killen vägrar pröjsa. Och hans sida av storyn var att han redan hade sagt att han ville avbryta bröllopet kvällen innan (ändå too late enligt mig) och att hon låtsades att hon inte visste för hon ville bli ett offer och få uppmärksamhet. Lät mycket, mycket orimligt om ni frågar mig. Orkar inte ta allt, men hur som helst ägde Dr. Phil honom så man märkte att han ljög (fast han inte erkände). Och de har ju fått ett domslut att han ska betala, så dom kommer få sina pengar så småningom. You can't hide from indrivare!

Så här fint blev det när jag städat! Här kan ni också se var den nya tavlan hänger, våran nya fina ryamatta och gardinerna :D




Alexander sitter nog och äter något riktigt gott för flera tusen kronor för tillfället. Själv ska jag unna mig några riktigt smaskiga makrillmackor och ett ägg ;)
Sen får ni ju inte missa att Two and a half men har nypremiär ikväll klockan 21. Ashton Kutcher ska ta över efter Charlie Sheen, tror faktiskt att det kan bli riktigt bra. Så nu vet ni vad jag kommer göra ikväll!


yeah buddy!


yep.



Städtofflorna är på, nu kör vi!

(åh, hatar att det börjar lukta matos då grannarna lagar käk. urk.)


Fundering.

Varför är det så att ibland när man redan har sovit i ca tio timmar är man fortfarande är trött och vill sova mer? Är det så att efter ett visst antal timmar vänder det? Att man bara blir tröttare och tröttare ju längre man sover? Jag tror det.
Vi spelade smash bros. igår, det är ett riktigt roligt spel! Jag hjälpte också alexander med att göra en meny som han ska ta med och visa upp för mackmyra. Han och chefen ska nämligen på en inspirationsresa till stockholm där de ska äta god mat och bo på hotell, och då även fara förbi mackmyra whiskyby. ååh, avis!
Själv ska man städa hela läggan grundligt, yeey.






Återställd?

Nej. Hade skrivit ett fett långt inlägg och så hann det raderas innan jag la upp det blöööööh. så jag skriver om det senare. nu ska jag äta, har inte käkat på 20 timmar. puszz

omg

säger bara så här. om jag någonsin skulle nämna att jag överhuvudtaget, ens litegrann, skulle vara sugen på att bli bartender, snälla ta ut mig under en gran och gör slut på den tanken fort. nu ska jag dö i sängen, over and out!

bergsträning

Alltså detta fenomen som alla håller på med, Wordfeud. Jag råkade pröva det igår kväll, och nu är jag fast. Kunde knappt gå och lägga mig igår och nu sitter jag och skriker då jag lyckas lägga ett ord på 78 poäng. inte friskt. denna app kommer bli min död.

Kommer bli så att jag måste promenera upp på berget. i. regn. :( annars hade det inte varit så farligt. men jag gör det till en grej och tar med mig träningskläder och tränar när jag kommer dit så kan ju duscha sen också! måste skynda mig, börjar klockan 14. vi hörs, puss.


Idol

Ser på idol i min ensamhet, Alexander är nämligen kvar hemma i Boden, jäklar vad små alla är. Man börjar ju nästan känna sig gammal med sina 20 bast, illa. Och hjälp vad läskig Bard är!
Ska kanske premiärinviga min nya yogamatta med lite situps. Ska försöka träna lite imorron innan jobbet också, eller så blir det bara att jag går till jobbet om jag inte kan få skjuts av någon. Det blir nog med träning, hotellet ligger ju uppe på berget xD


Back in actionplog

Tillbaka i lägenheten igen efter några härliga dagar i boden! Var grymt spännande att titta när tjejerna spelade, när det stod 22-22 och var en minut höll jag på att dööö! Tyvärr förlorade vi med 23-22. Men dom kämpade som tusan och jag tycker att dom gjorde ett jättebra jobb alla brudar! Blev dock väldigt besviken på lill-piteå. Dom har alltid varit ett av de bättre lagen och ändå alltid spelat hårt men shysst. Men den här matchen var det som att det var ett helt annat lag! Speciellt en av tjejerna som är äldst och oftast duktigast av dom, det var som att när hon märkte att vi också var bra var hon tvungen att spela fult. Hon armbågade en av våra tjejer två gånger i halsen, en gång i ansiktet och tog stryptag bakifrån på en annan av våra tjejer. och domaren gjorde INGENTING?!?! helt sjukt. Men vi kommer ta dom nästa gång på hemmaplan, var så säker!

Har varit och shoppat i storheden med Alexander. Kom hem med gardiner, brödrost, strykjärn och massa kött! Alex gick in på elgiganten för att köpa en bänkdiskmaskin, kom ut med ett wii haha :D Jag köpte ett spel till, super mario smash bros. brawl, hur kul som helst. Vi spelade 4 timmar i sträck xD Till middag gjorde vi också världens godaste middag. Alexanders cesarsallad. Och jag gjorde en havtornspaj med hemmagjord vaniljsås till efterrätt av ett recept som alexander hade. Har inte ätit så gott på väldigt, väldigt länge. Recepten får ni tyvärr inte men jag kan dela med mig av lite bilder så det kan vattnas i eran mun också ;)
(Har börjat unna mig något extra gott 1 gång i veckan nu om ni undrade varför jag åt paj helt plötsligt)









Brudarna taggar med timeout!


Från promenaden med mamma, var riktigt mysigt!


Köpte den här tavlan när vi var på storheden, kostade 1000kr! men som tur var hade jag ett presentkort på just tusen spänn. Har alltid velat ha en stor och handmålad talva! :D



Boden!

Kom hem igår natt vid halv tre tiden! Led hela bilturen hem. Fick världens migränanfall (tror iaf att det var det, har aldrig haft migrän förut xD), men det positiva var att tiden gick väldigt fort, satte mig i något slags transtillstånd för att stå ut.
Idag har jag myst lite med alexander och hans katter. Sedan gick jag en promenad i skogen med mamma för att hjälpa henne att samla in lite orienteringskontroller. Det blev paltfest hos mormor och morfar på kvällen, var mycket gott! Och trots att det var svårt lyckades jag motstå hennes blåbärskakor och kanelbullar. Förlåt mormor! Efter det tränade jag med handbollen nu när jag är hemma. Vi började med att springa 7 km och sedan spela handboll i 1 timme. Gick riktigt bra, kände mig ovanligt pigg och fräsh. Och fram för allt var det riktigt roligt att träffa alla brudar! :D Ska bli kul att följa med och titta på seriepremiären i piteå imorron, jäklar vad jag ska hejja! Ska smyga med mina handbollsskor så jag kan stå om något skulle hända, hehe.

Imorron ska jag först gå på stan med Alexander, sedan ta en lunch med Hanna! Puss.


Ps. Hade tagit fina bilder på promenaden men eftersom jag glömde datorn hos alexander och lånade mammas så verkar den inte fatta hur man läser in ett SD-kort, trots att det finns ett hål för den?!?!
 så det blir inga bilder idag. Ds.


Slut på tårar.

Det var väldigt, väldigt länge sedan jag har gråtit så mycket som jag gjorde nyss.
Såg på Oprah och dom visade ett avsnitt som handlade om en familj där föräldrarna hade skiljt sig. När den 7-åriga pojken började gråta och berättade att han hade köpt en ring till sin mamma för att hon skulle stanna, men att hon inte ville ha den, krossades mitt hjärta. Stackars liten, jag vill krama honom och säga att allt blir bra.

http://www.oprah.com/oprahshow/Children-of-Divorce-Reveal-Their-Secret-Thoughts-Video


mat

Idag ska jag servera 3-rätters med vinpaket till 10 personer. Tänkte att ni kanske vill veta vad vi serverar i restaurangen. Till Amuse-bouche får dom en skogssvampssoppa med kantarellduxell, jordärtskocksskum, seranoströssel och rödbetschips.
Till förrätt blir det smörstekt röding, norrländsk granpesto, mandelpotatispuré, bryntsmörpulver och musselveloute (sås).

Till varmrätt blir det grillad hängmörad biff, rotsaker, svampcremé, hemmagjorda pommes, bbq-majonäs och en madeirasås.
Till bjuddesert blir det vanilj- och tonkacrèmebrulee med rabarberkompott.

Till efterrätt blir det äppel- och fänkolssorbet, lakritsmarshmallows, rönnbär, havrecrunch, kolapopp, äppelpopcorn (görs med flytande kväve som flyter på tallriken).

Till allt det här serverar jag en noga utvald vinmeny :D


Så här ser biffvarmrätten ut. Jag känner mig riktigt stolt över min lilla pojke som komponerat ihop denna rätt!

Det coola är att det som gör svampcrémen så mörk är att det är bläckfisk-bläck i det!! :D


Jag sa ju att ni skulle få se hur julinformationen på hemsidan, som jag gjorde, ser ut. och här är den:


Vi ska lägga ut den på hemsidan imorron ;)


Get crazy

Avslutar den här kvällen på bästa sätt, nämligen med nyaste jersey shore avsnittet och lite god frukt!





Imorron ska jag mäta lite fönster för att se vilka gardiner som kan passa. Sedan jobbar jag klockan 18 och när gästerna har åkt hem så åker jag också hem, mot boden! see yah.


Tjoo

Har inte hunnit uppdatera för jag har jobbat hela helgen. Det har bjudits på 3-rätters och 7-rätters, och idag åt dom en underbar brunch om jag får säga det själv (jag provsmakade). Dom fick bland annat frasvåfflor med hjortronsylt och grädde, proviva blåbärsshots, kladdkaka, crossianter, nutella, melon, annanas, bröd, brieost, skinka, salami osv. gratinerade tomater, chorizo, prinskorv, scrambled eggs och annat smått och gott! vem skulle inte säga ja till en sådan bruch ;)

Nu har jag ledigt en stund och jobbar buffé klockan 19 ikväll. Ska nog mysa ner mig i sängen med en bok. Måste handla lite också för kylskåpet är tomt. Vi hörs senare, puss.


RSS 2.0