Här kommer natten.

Man borde inte få vara så här trött hela tiden. Det enda jag tänker på nu för tiden är att få sova. På jobbet "åh, bara 3 timmar kvar, sen kan jag gå hem och vila lite!!", på gymmet "när jag sprungit färdigt kan jag äntligen åka hem och sova extra skönt efter bastun"."Oj, råkade kliva upp för tidigt, SOVA." Haha, så patetiskt.
Jomensåatt... familjen var här idag på genomresa, med familj menar jag då min familj om det var oklart. Vi tog en fika på Hans på hörnet. Åt en morotskaka och en macaron. Första gången jag provar en macaron och den var riktigt god! Efter det var det bara att bege sig till gymmet, trycka fika på en torsdag kan man ju inte göra bara sådär! Blev 50 min på löpbandet med växlande lutning. Satan vad det tar på röven att springa i uppförslutning, jag gillart! ;) Imorgon blir det kul jul cykelhjul, som Alexandra skulle ha sagt, då kommer nämligen Carro och hälsar på och vi blir ett helt gäng som ska ut och käka och dricka gottoch sedan festa på kvällen! Man är ju ledig på lördag, ooojaaa! :D Frågan är: sofistikerad svart klänning, höga klackar, lockigt hår, sotiga ögon? Eller en mer avslappnad look: svart kavaj med gråa sweatshirt-ärmar, uppsatt hår, boots, brun/beige sminkning? Hmm, den tål att tänkas på!
 
Nä men om jag skulle ta och pröva gå och lägga mig oförskämt tidigt ikväll (nu) så kanske, bara kanske, jag är pigg då klockan ringer 4.30 imorgon. MAN KAN JU ALLTID HOPPAS. Love.
 
 
Bara jag som vill att det ska dyka upp förslag på ord när man skriver på datorn (som det gör på telefonen) så man ska slippa skriva hela ord? Otroligt jobbigt. Uppfinn detta nu. Tack.

Spring beauty.

Har bläddrat lite i KICKS beauty magasine som jag får då och då. I varje tidning har dom 3 olika makeup tutorials, som inte känns helt galna att utföra. Blir alltid så inspirerad till att ta fram min färgpalette med ögonskuggor och kladda på! Efter att ha tittat i tidningen blev jag sugen på att göra en vårig look.
 
Resultatet blev så här:
 
 
 
Vårkänslor uppstår då det är 10+ ute! ;)

Come night.

God dag! Härligt att vara utvilad. Har precis kommit tillbaka till boendet. Jag och Alexander har varit och kört kickboxning i gymmet på jobbet. Dagens pass såg ut så här:

Uppvärmning på löpband/roddmaskin 5 min.
 
Börja med grundslagen: 4 Cross, 4 hook och  4 uppercuts. 2 min.

4 uppercuts + 4 knäslag. 3 min.
 
Sparkar mot mits, 7 och neråt. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 BYT BEN 1, 2, 3, 4, 5, 6 BYT BEN 1, 2, 3, 4, 5 osvosv.
 
Slå allt vad du kan med baksidan av handen/armen mot mitisen, byt sedan hand. 1 min/hand.
 
Benböj + spark, växla mellan höger/vänster ben. 3 min
 
2 burpees + 4 cross-slag. 1,5 min.
 
Detta blir ett effektivt pass på ca 30-40 min (beroende på hur snabb man är mellan övningarna), är ju inte bara jobbigt att slå utan även att hålla emot också! Väldigt roligt sätt att träna på tillsammans och vad som är extra bra är att man kan göra det var som helst. Utomhus, i garaget, i vardagsrummet, på gymmet. Det enda man behöver är ett par handskar, ett par mitsar kanske en pilatesmatta för situps m.m och en jävla vilja!! För efter detta pass har man inte mycket mer att ge.
 
Efter det hade solen tittat fram, så vi åkte till Sameland och klappade lite på Elins renar, så söta! Jag vill också ha renar. Nä, nu blir det smoothies! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
HEEEJ HEEEJ! :D :D :D :D
 
 
 

Holdin' on.

Så där ja! Nu har jag jobbat färdigt för idag och imorgon är man ledig, lyx! Har varit och handlat lite godis och chips som jag tänkte unna mig idag. Har inte tänkt gå och träna heller, för jag vill ha en vilodag. Så det så! Nu har jag tänt ljus (som jag köpte på dollarstore för att piffa upp rummet lite), krupit ner i sängen och ska strax slå på Hypnotisören. Jag har inga höga förväntningar alls eftersom allt jag har hört om filmen har varit dåligt. Men eftersom boken var så fasansfullt bra, kan jag inte låta bli att se den! Sen ska jag nog se Real madrid vs. FC Barcelona med Felix, och så hoppas jag att Alexander kommer hem tidigt från jobbet för han är också ledig imorgon. Då ska vi grilla korv och sola om det är fint väder :D Love.
 
 
Fundering: Varför får man brain freeze då man dricker något kallt? Har alltid känts så självklart, men nu när jag tänkte efter så är det kalla man dricker/äter inte alls nära hjärnan, hmm...
 
Svar: 

"Värken uppstår då kyla påverkar nerver i gommen. Enligt en grupp forskare vid Harvard Medical School är det inte kylan som orsakar smärtan, utan värme. När det kalla når gommen sänds signaler som ökar blodflödet i den artär som förser hjärnan med syre. Hjärnan överhettas då för att kompensera för kylan, och det är denna överhettning som orsakar smärtan. Efter en liten stund drar sig blodkärlen samman igen och smärtan försvinner"

Se där, nu vet vi! ;)


Starry eyed.

Nämen hallå där! Är tillbaka från gymmet nu. Blev 30 min löpning på bandet med växlande lutning, rodd 2000m och sedan lite mage och biceps. Vill ju att biccarna ska växa och bli stora! Inte så där groteskt galet stora, men så att det syns att man har muskler och inte bara fläsk, samma gällande magmuskler. Ska snart gå och lägga mig, ska upp och jobba imorgon. Men har i alla fall sovmorgon, börjar inte förrän 06.30, wiho. Tänkte bjuda på en bildbomb från min instagram så kan ni se lite vad jag har haft för mig sedan sist ni kikade in!


Hann bli brunett i 1 vecka innan jag färgade mig blond igen...
 
 
Var i Umeå i 5 dagar och myste med härligt folk!
 
 

Det så kallade köket på boendet i Arvidsjaur.
 
 

Gick i alla fall bra att göra bananpannkakor! :)
 
 

Laddade mitt kaffeförråd, finns nämligen inte dolce gusto i Arvidsjaur. </3
 
 

Kaffe och kahlua-mys en lördagskväll!

 
Var hemma i Boden en liten sväng, härliga Sävastön!
 
 
Avslutar med en fundering: Varför åker man limousine till Ullared och handlar om man bor i ett slott och är rik? Love.

The writer.

Hej kära läsare! Sitter här i mitt rum i Arvidsjaur. Arvidsjaur tänker ni, ja helt rätt, jag har ju nämligen fått jobb på Laponia som frukost/lunch servitris. Bor för tillfället i ett dubbelrum på personalboendet med Alexander, och 14 andra. Eftersom detta boende har varit en gammal tandläkarklinik, så är det inte det mysigaste stället jag bott på. Men med tacomiddagar och filmkvällar med våran lilla "familj" blir det iaf riktigt trevligt! "Familjen" består av folk från Gotland, Göteborg, Polen, Spanien, Stockholm, Halmstad, Skellefteå och så lilla Boden, en härlig blandning med andra ord :D Så då har ni fått en kort uppdatering gällade stad och arbetsplats. Annars så håller jag fortfarande på att jobba med mitt nyårslöfte. (Mer) vältränad inför beachen 2013! När jag var hemma i Boden hela Januari kom jag in i bra rutiner; godislöfte månaden ut och tränande någonting varje dag (med vissa undantag). Upptäckte att jag älskar att åka längdskidor, sedan när älskar man längdskidor?? Kommer bara ihåg när man hade skidor som inte behövde vallas och man halkade omkring som en tomte och hit och dit. Med rätt utrustning och bra väder är det hur härligt som helst, och suuuuperbra träning. Kondition- och styrketräning i ett! Kan nu stolt berätta att jag orkar åka 9 km under 1 timme utan problem :) Här i Arvidsjaur har jag upptäckt fan vad jag upptäcker saker, kuuul. att simma också är väldigt skönt! På hotellet finns ett gym och en pool som vi får använda hur mycket vi vill. Så oftast efter jobbet vid 15.00 går jag dit och tränar. Är så skönt att sluta tidigt så man kan göra saker på kvällen! Visserligen börjar man 05.00 eller 06.30 varje dag, men då kan man bara vila lite då man kommer hem. Bland annat så har jag  varit på två biovisningar sedan jag kom hit. A good day to die hard på Alla hjärtans dag och Beautiful creatures i fredags. Det finns faktiskt en riktigt fin biograf här som rymmer ca 210 personer. Är större än SF:s största biosal i Luleå. Det trodde man inte! Är positivt överraskad, älskar bio! Nu sitter jag här i träningskläderna och är på väg till gymmet på hotellet, vi hörs! Love.

Dansen före döden.

Hej! Har fixat ett nytt utseende på bloggen nu, fick lite kli i fingrarna att börja blogga igen. Men inte idag, all energi gick åt till designen. Vi hörs imorgon istället. Love.

RSS 2.0