Träningshets.

"För nu är det dags. Jag är i mina bästa år, bästa möjligheten att få en förändring är nu, när man är ung och frisk. Vill jag vara halvsladdrig och lönnig resten av livet? Nej. Den enda som står i vägen för mitt mål är jag, och nu ska jag fan kötta ner mig själv! UR VÄGEN, här kommer jag!"
 
Haha, hittade detta fina citat i ett av mina blogginlägg för nästan exakt ett år sedan. Passar ganska bra in på hur jag känner nu. Fågan är om jag kommer kunna löpa linan ut den här gången och faktiskt uppnå någonting. Förutsättningarna känns bättre idag då jag har ett grymt gym med många pass, mycket lediga kvällar och helger och någon att träna med som pushar mig. Har lagt upp en plan att träna 5 av 7 dagar i veckan, förra veckan klarade jag målet och den här veckan har jag tränat måndag och tisdag än så länge, ska ta mig iväg till gymmet på en liten stund. Sen ska jag fortsätta kvällen med att spela Assassin's Creed 3 som kom i brevlådan idag. Det är inte längre särskilt nytt för det har redan kommit ut en fyra. Men fördelen är att när spelet kom ut kostade det 699kr till Xbox och jag köpte det för 99kr. Win. När jag väl är redo för fyran kommer det nog också att ha sjunkit i pris.
Älskar att spara pengar.

Vad jag vill, när jag vill.

Nämen hej, gud vad roligt att just ni har kommit hit! Till mitt lilla krypin. Där inläggen flödar och frågor smattarar in i kommentarsfältet. Fast vem försöker jag lura? Jag vet ju att det inte kommer någon hit längre, men det gör ingenting. Jag gillar att skriva mina tankar och funderingar utan att behöva få respons av tusen hundra tio en person. Jag gillar inte alltid att skriva. Det går i vågor. I kväll kände jag för att sätta ord på mina tankar. Sen om någon stackars sate tar del av dessa, ja, välkommen!
 
"Vadan denna plötsliga lust att skriva?", tänker ni. Jo, momentet vi läser i skolan nu handlar om journalistik. Tada! Vi skriver i olika former: notiser, ingresser, artiklar, personporträtt and so on and so forth. En nyckelregel till att vara en bra journalist är att kunna locka och fånga sina läsare med en levande text. För att bli bra på det (höll på att skriva "detta", men fick lära mig idag man helst ska använda ordet "det" istället om det fungerar lika bra. Progress!) måste man öva, öva, öva. Då tänkte jag, "Aha! Bloggen är ju perfekt." Där finns inga regler och jag kan skriva precis som jag vill. Det är väl levande om någonting? Att jag sedan inte ska bli jounalist är ganska orelevant. Att vara bra på att skriva och veta hur man uttrycker sig är bara en fördel, vilket yrke du än kommer att ha; journalist, kommunikatör, projektledare, grafisk designer, you name it.
 
Ligger på en enorm ryamatta i vårat vardagsrum. Jag får ganska ont i ryggen för mattan är inte tjock. Varför sitter hon inte i soffan tänker ni? Mio tyckte att vi, efter att ha väntat i fyra veckor, skulle vänta ytterligare fem veckor på vår gudomliga soffa. Därav ligger jag och klagar på golvet i några veckor till. Tidigare i kväll var jag på bio och såg Monica Z. Riktigt gripande svensk film med bra musik. Den handlar om Monica Zetterlund; hur hon tog sig till toppen och att det där med att bli känd inte kommer gratis, frågan är om det är värt det. Kan rekomendera den till er som tycker om drama. Ett stort plus var att det bara kostade 60 kr, nu när man är student, hehe. Nu ska jag nog börja dra mig till sängs. Älskar vårt stora, fluffiga monster till säng. Peace out.
 
 Där i kuddhörnan till höger ligger jag och myser.

RSS 2.0