Vintern är här.

Nu är jag tillbaka i Arjeplog igen. Har varit härligt att vara hemma hos mamma och pappa i några dagar. Kommer nog dröja några helger innan jag kan åka och hälsa på igen, men tiden går fort när man har mycket att göra.
Lördagen var supermysig! Först kom mormor, morfar, farmor och Sven på lunch. Vi bjöd på ceasarsallad, gott! Sen åkte bara familjen plus Alexander och bowlade. Efter det lagade jag och Alexander (mest Alexander) middag. Det blev oxfilé med kantarellsås och potatisbakelser. Till efterrätt blev det vanilj- och tonkapannacotta med choklad cantuccini och blåbär. Efter den bomb-middagen jäste vi i soffan hela kvällen. Tur att jag bara har en "unna-dag", min mage hade nog inte pallat sådan här lyx varje dag.
 
Träningen den här veckan har gott bra, trots hemmabesöket! 5 av 7 dagar även denna vecka. Känns bra att hålla mitt mål som jag har satt!
 
Måndag: Kickboxningspass
Tisdag: 50 min på löpband + magövningar
Onsdag: 1 timme crosstrainer
Torsdag: 6 km löptur
Fredag: 1 timme crosstrainer
 
Längtar till kickboxningspasset på träningskompaniet på onsdag. Ska bli roligt att bli fullständigt utmattad! Just nu ser vi på The dark knight och tar det lugnt, imorgon blir det lite kontorsarbete och sedan träning. Godnatt ;-*
 
 
 
 
 

Torsdag.

Vaknade 8.30, drog på mig springkläderna och begav mig ut. Upptäckte att det regnade, men fortsatte i alla fall. När jag kom hem, alldeles kall och blöt, fyllde jag upp badkaret, tände ljus och slog på en film på datorn. Var hur skönt som helst! När jag ändå höll på att skämma bort mig själv tänkte jag pröva vaxa benen. För jag hade några Veet vaxremsor. O-M-G säger jag bara. Pröva dom ALDRIG. Har nog aldrig varit med om en sämre produkt. När man skulle dra bort själva remsan så lossnade allt vax från remsan och fastnade på benet. "Jaha, nu då?! Okej men så bra, det följer med några våtservetter som kan ta bort överflödigt vax..." NÄHÄ, dom fungerar inte. Så jag får sitta i en kvart och klösa bort vaxet, som självklart drar med vissa hårstrån som gör att det känns så där mysigt fruktansvärt jävla ont. Tillslut sitter jag där med ett flammigt och blodigt ben, och jag tackar Gud för att jag inte valde att pröva på låret eller armhålan först. Pröva inte heller deras hårborttagningskräm, har hört att man ska få inåtväxta hår av det. Fy fan, vilket äckligt företag. Hälften av denna förmiddag var ju bra, synd bara att den var tvungen att stupa hårt. Tror dock att lite middag och mys ikväll med brudarna kan rädda kvällen och göra detta till en bra dag! :D

Summering: Köp ingen skit från Veet.
 
 

Lady in red.

Hello!
I måndags fick jag med mig Carro på gymmet och vi gjorde ett eget kickboxningspass igen. Det är riktigt bra träning och man blir helt slut konditionsmässigt och i musklerna utan att man tänker på det, för det är så roligt. Igår tog jag mig en löptur på bandet i 50 min, följt av några magövningar. Senare på kvällen badade jag och Alexander jacuzzi så man blev sådär härligt mör när man skulle sova.
 
Just nu sitter jag i soffan hemma hos mamma och pappa i Boden! Vi åkte hit vid tio i morse. Ska stanna här till på söndag. Alexander är ju i Luleå på det där stora eventet med Swedish Lappland på kulturens hus, så han kommer inte till Boden förrän på torsdag kväll. Jag hoppas att allt kommer gå bra för honom! :D
 
Har suttit någon timme och fixat med dryck inför gourmetmiddagarna vi ska ha nu några helger framöver. Vi kommer ha en exklusiv 7-rättersmeny med tillhörande vinpaket. Har även börjat fundera på vilken sorts julöl jag ska servera när julborden börjar. Har hittat några som jag funderar på att beställa. Om någon har prövat en julöl och tänkt "shit, fan va denna var god!", så får ni gärna säga till! ;)
 
Ikväll blir det mys här hemma med familjen, och kanske en liten tur på crosstrainern! Imorgon ska jag mysa med Lisa, Hanna och hennes puppy! Hihi, gooooosigt! <3
 
 

There's a party on you're face, and i'm about to dance on it.

Ni som inte har sett Prometheus måste se den! Hur bra som helst, Noomi var grym! Sen var det jättemånga andra bra skådespelare också. Vi satt som fastklistrade genom hela filmen.
 
Igår hjälpte jag Alexander att göra en massa olika sorters godis som han ska ha på onsdag. Det är ett event för ca 250 personer på kulturens hus i Luleå! Så igår skalade jag massvis med hasselnötter och idag har jag rullat 250 chokladtryflar! Just nu sitter vi och slår in saltlakritskola i smörpapper. Har provsmakat lite av allt och dom som ska få äta dessa godispåsar kommer inte bli besvikna! Jag har faktiskt fått öva på mina designkunskaper lite och designat en egen logo till Alexander och hans blivande företag. Har även gjort ett visitkort och fixat till hans blogg! innovativegastronomy.se om ni vill kika, han skriver om väldigt häftig matlagning. Känner mig riktigt nöjd, speciellt eftersom jag ritat logon själv från grunden med papper och penna, och eftersom jag aldrig gjort något liknande förut. :D
 
Vi har också varit en sväng på gymmet idag och boxats i ca en timme. Har memorerat några av övningarna från kickboxningspassen, så vi gjorde ett eget pass! Något måste vi ha gjort rätt för vi gick därifrån trötta och svettiga. Tränat 5 av 7 dagar denna vecka, nöjd tjej!


 Så här blev den slutgiltiga loggan! Han håller ju på med molekylär matlagning, därav de lite kemiska inslagen med ekolven och N2.
 
 
 

Trevlig helg!

Idag är det fredag, och efter 4 dagars träning är det dags för en vilodag! Jobbade lunch idag på Kraja. Det var väldigt lugnt och jag kunde sluta lite efter tre. Åt en räksallad till lunch och Ikväll ska vi laga en kycklinggryta med röd curry! Detta ska vi ha i vår gryta/wok som vi serverar ris till:
 
Strimlade kycklingfiléer
Röd paprika
Purjolök
Morötter
Röd currypasta
Kokosmjök
 
Vi har tagit på oss mjukisbyxor och jumpsuit, vilket innebär att helgen har börjat! Vi ska bara ta det lugnt hela kvällen. Snacksa på oliver och nötter och se Prometheus. PUSS! :-*

God kväll!

Orkade inte skriva något inlägg igår. Var helt slut efter dagens bravader. Först tvättade jag i 4 timmar, sen gick jag samma långpromenad som i förrgår och senare på kvällen gick jag på ett kickboxningspass. Det var väldigt jobbigt den här gången också, men förra gången kändes det som att jag precis sprungit coper (ni vet när man precis kommit över mållinjen efter 7 varv runt björknäsvallen och slänger sig på marken och ser stjärnor och man vet inte om man kommer svimma eller spy, den känslan) och alla kroppsdelar skakade då jag gick därifrån. Den här gången var jag bara riktigt jävla slut, så där härligt så jag somnade riktigt gott! Fick med mig Alexander att slåss mot, och han tyckte att det var roligt, så vi ska dit på onsdag också. Så nu ska vi försöka träna mer inför det så vi orkar ta i ordentligt! :D Idag har jag och Alexander varit uppe på Silverlodge och städat och fixat. Det är där vi ska jobba i vinter för AMG mercedes. Alexander ska vara kökschef och jag ska vara ansvarig för restaurangen, kommer bli grymt roligt! Men först kommer det bli lite gourmetmiddagar och julbord innan säsongen drar igång i januari.
 
Efter jobbet drog vi på gymmet med Carro. Dagens pass blev ben och mage (överkroppen är fortfarande död från måndagens styrke och boxningen):
 
3x15 Tåhävningar på en kant, med vikt
3x15 Ligger på rygg med ena benet på en bänk och andra rakt upp, trycker upp röven mot taket. Bra beskrivning.
3x15 Utfall med hantlar (15 på varje ben)
3x15 Step up på bänk med hantlar
Sparka på mits 7x2, sen 6x2, 5x2 osvosv

2x (25 sit ups, 15 benlyft, 25 crunches) 
 
Vi hittade ju en massa mitsar, handskar och slagpåsar på gymmet på jobbet. Så nu ska vi öva inför onsdagen. Kickboxning är så sjukt bra träning. Hade jag inte varit rädd för att få så jävla ont hade jag börjat träna det på riktigt, haha.
 
Vi plockade lite enris som Alexander ska ha till att röka kött på jobbet, älskar utsikten
 
.
Nu är vinterjackan framtagen, kom några flingor snö idag!

Tisdag.

Tjoho! Alexander var också ledig idag, så vi tog oss en långpromenad på 7 km (runt spångarna som vi kallar det). Tyvärr började det regna när vi kommit halvvägs, så klart, men då var det bara extra skönt när vi kom fram. Har även hunnit med ett corepass. Vi pressade magmusklerna på en pilatesboll fram och tillbaka. Och när jag kom hem, helt utpumpad, hade Alexander gjort en kycklingwok. GOTT! Jag har det bra jag som inte behöver laga mat, tralalalala. Inte så ofta i alla fall. ;)
Nu ser vi på Sherlock holmes 2, vi såg nämligen The avengers igår istället. Ska snart koka mig en kopp té. Är ledig imorgon också, så vi får se vad som står på schemat. Godnatt!
 
 
 
 
 

Collapse

Tog en prommis upp på Silverhatten med Carro för att träna lite. Vi körde igenom hela överkroppen plus lite ben:
 
3x10 Rowing
3x10 Bänkpress
3x10 Flyes
3x10 Axelpress
 
3x10 Benböj
3x10 Step up på bänk med hantlar
 
Sen när jag kom hem lagade Alexander sin specialitet (enligt mig); Kycklingfiléer lindade i serranoskinka med svamprisotto och en agge doix-sås. Var muy bien! Imorgon ska Carro och jag gå på ett core-pass på Medan. Taggar! Ska försöka hinna med en långpromenad innan. Nu är träningen på gång!

 
 

Söndag eller måndag.

Hej på er! Idag har jag varit riktigt ledig, hela dagen lång. Har varit mycket jobb de senaste dagarna eftersom det har varit höstmarknad i Arjeplog. Det innebär då att det är en marknad inne i samhället under dagen, och att folk super skallen av sig på kvällen. Detta upprepas i två dagar. Följt av en redig bakfylla och en lång bilfärd hem på söndagen för icke Arjeplogsbor. Speciellt för alla norrmän. Men trots att vi krängde bärs, shots och vodka red bull för kung och fosterland, lyckades alla hålla sig städade och vänliga mot varandra. Så sammanfattningsvis förklarar jag detta som en riktigt trevlig helg, och alla som deltagit kan nog hålla med mig. Både kollegor och gäster!
 
Blev en kort tur på marknaden idag, köpte en sur jordgubbsrem. Gott! Sen tröck vi Abbes kebabpizza på Veronas. Den killen kan göra pizza! Sen har jag mest spelat Skyrim. Tiden säger bara "tack och hej" så har det helt plötsligt gått 4 timmar. Klämde även in en middag och säsongsstarten av Solsidan. Nu ska vi se Sherlock holmes 2 och sedan checka ut för dagen. Ha en trevlig kväll!

 Bjuder på en bild från i maj då vi var på Formentor beach på Mallorca. Lite sol hade varit skönt!
 
 
 

Silence.

Finns nog ingen som är tröttare än jag just nu. Ska däcka i sängen efter att ha jobbat en hård marknadshelg, vi hörs imorgon.

Tuesday is a day of the week occurring after Monday and before Wednesday.

Har inte så mycket att skriva om idag. Har jobbat och jobbat ända från kl. 8.15. Trött tjej, fick iaf hotellfrukost. Imorgon blir det tidigt igen, ska städa baren uppe på Hatten efter ombyggnad. Kommer vara damm och spån överallt, hujja. Kanske är det just också för att jag är så trött som jag skrattar tills jag lipar när jag kollar tumblr. Vill dela med mig av denna som beskriver mig och EXAKT hur jag gör! Hahahaha, enjoy!
http://lolthatsme.tumblr.com/post/32615641874
(satans tumblr som inte har att man kan bädda in länken, men ni får väl vara lite old school och klicka)
 

En ny vecka.

Med en duns har jag slagit mig ner i soffan hemma i Arjeplog. Har spenderat hela dagen med att städa och pynta med mina nyinköpte grejer från ikea. Allt från ljuslyktor och tavlor, till diskborstar och sladdhållare. Är mycket, mycket nöjd. Lägenheten är snart perfekt. Jag behöver bara skruva upp en spegel i sovrummet och hänga upp en stor tavla i vardagsrummet så är det klärt! Ikväll ska jag iväg och gymma lite och sedan gå på vattengympa, om det nu inte blir ändrade planer. Sen hoppas jag på en mysig filmkväll, för jag vill se Snow white and the huntsman.
 
Gillar att det här inlägget blev ungefär lika intressant som dagboken man var tvungen att skriva i 3:an om man åkte på semester "Idag har jag åkt skidor, det var kul. Sen drack jag varm choklad, det var gott. Hej då"
... well well, man kan inte bli bättre om man inte försöker. Hehe.

RSS 2.0